BZI LIVE

LIVE VIDEO – George Albulescu, unul dintre cei mai experimentați specialiști de pe piața muncii din Iași, vine în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 26 mai 2020

Perioada de nesiguranță pe care o traversează agenții economici, dar și angajații este dezbătută pe toate fețele atât de specialiști, cât și de oameni simpli. Instabilitatea financiară, economică, a creat teamă atăt în rândul oamenilor de afaceri chiar și a celor cu o firme care nu sunt afectate de pandemia Covid-19, dar și a salariaților care nu știu dacă mâine vor mai fi chemați la lucru. Despre toate acestea vom discuta cu George Albulescu, unul dintre cei mai experimentați specialiști de pe piața muncii, miercuri, 27 mai 2020, în studioul BZI LIVE. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman de la ora 14.00 a fost aproape 20 de ani, inspector șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Iași.

Cititorii noștri pot adresa întrebări lui George Albulescu, la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu