Cancan ultimă oră

George Buhnici și-a comparat soția cu o minoră, deși a spus că „pedofilia este o crimă”, iar într-un video de acum 9 ani, acesta făcea declarații scandaloase despre fetițele de 13 ani – VIDEO

Publicat: 09 aug. 2022
George Buhnici
Într-un video de acum 9 ani, acesta făcea declarații scandaloase despre fetițele de 13 ani

Realizatorul de vloguri, George Buhnici, a fost protagonistul unui scandal care a stârnit numeroase reacții. În cadrul unui interviu, acesta a spus că merge pe plajă pentru a vedea „piele” și femei care arată bine, nu unele pline de celulită.

După declarațiile controversate, George Buhnici a fost luat la rost de mai multe persoane, iar mai multe vedete au avut câte ceva de spus cu privire la declarațiile acestuia.

Părerile lui George Buhnici cu privire la aspectul femeilor au fost departe de a fi pertinente, iar după ce a fost publicat interviul, acesta a transmis un mesaj prin care explica situația, însă a reușit doar să-și dea cu stângul în dreptul.

George Buhnici: „Declarații scandaloase despre fetițele de 13 ani”

George Buhnici a transmis apoi alt mesaj prin care și-a cerut scuze femeilor pe care „le-a trimis la sală” din cauza celulitei. Cu toate că a spus că „pedofilia este o crimă”, aparent, în ochii lui, Lorena Buhnici, soția lui, arată „ca o minoră” și spune el „este șansa vieții lui”.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”

Se pare că derapajele lui George Buhnici nu au început în 2022 la un festival, acesta avea „păreri” și acum 9 ani, când făcea declarații scandaloase despre fetițele de 13 ani.

George Bufnici, trăgând un semnal de alarmă și asupra pedofiliei

Pe o platformă online, a fost publicat un video în care George Buhnici se afla în mașină cu un alt bărbat. Subiectul? Fetițele de 13-14 ani. Realizatorul de vloguri se amuză, deși declarațiille cu privire la minori urmate de râsete, nu stârnesc amuzament, ci reprezintă o problemă gravă.

„Știți alea cu Eu nu am zis că vreau să văd țâțe și buci la plajă, am tras un semnal de alarmă față de flagelul obezității infantile?
Well, domnul George se pare că trăgea semnale de alarmă despre pedofilie de multă vreme. Știu, e funny, toți glumim, alea. Totuși, știți care e diferența?

Nu am idee cine e băiatul din film, dar priviți ce reacție jenată are. Cum mintea lui nici măcar nu poate concepe o asemenea glumă. Aia e diferența dintre un om cu bun simț și un băiat care trage semnale de alarmă.

Bufnici, așteptăm încă un filmuleț în care să ne explici că ți-ai învățat lecția și îți pare rău de durerea și suferința celor care s-au simțit lezați de asemenea afirmații. Și da, eu, ca părinte de fetiță de aproape 13 ani, mă simt lezat de gluma unui hipopotam de ăsta, cu fetițele de 13 ani din Jilava, care fac și dreg.
Porcule!”, a este mesajul transmis pe o platformă.

Sursa VIDEO: arhiblog.roComentarii
Adauga un comentariu