Cancan

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan. „A chemat poliţia pentru a putea…”

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Burcea acuzații grave la adresa Andreei Bălan. A chemat poliţia pentru a putea...
George Burcea revine cu acuzații grave la adresa Andreei Bălan după luni buni de la începutul scandalului dintre cei doi

George Burcea revine cu acuzații grave la adresa Andreei Bălan după luni buni de la începutul scandalului dintre cei doi. După ce s-au separat, actorul și-a refăcut viața și s-a hotărât să vorbească despre acuzațiile pe care i le-a adus cântăreața. Acesta s-a hotărât să spună adevărul despre episodul neplăcut petrecut în luna februarie, în care a fost acuzat că s-ar fi suit drogat la volan.

În prezent George Burcea formează un cuplu cu Viviana Sposub cu care s-a cunoscut în timpul filmărilor la “Ferma”.

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan

Actorul neagă acuzațiile pe care fosta lui parteneră de viață i le-a adus în urma cu câteva luni. Cântăreață a spus la acea vreme că George ar fi dependend de droguri.

„Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a mărturisit George Burcea, într-un interviu pentru OK!Magazine.

A fost George Burcea violent în timpul căsniciei?

George Burcea neagă acuzațilei grave pe care Andreea Bălan i le aduce. Fosta soție spunea despre acesta că ar fi avut un comportament violent în timpul căsniciei, publicul a observat un George Burcea pașnic și nicidecum agresiv prin intermediul celor mai recente apariții televizate.

Actorul a făcut lumină și în această problemă, dezvăluind că nu este genul de persoană violentă și că totul a fost o născociere a Andreei Bălan pentru a obține custodia copiilor.

„Nu am fost niciodată violent, dar ea (Andreea Bălan – n.r.) a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mai spus actorul.

George Burcea, eliminat de la Ferma

În cadrul emisiunii online Ferma, George Burcea a făcut declarații uluitoare cu privire la plecarea lui din competiție. Problemele de sănătate nu l-au mai lăsat să meargă mai departe, iar ceea ce s-a întâmplat cu Viviana, a fost pe bune. Mai mult, George Burcea a mai punctat faptul că își dorește că lucrurile dintre el și Viviana să evolueze.

„Nu sunt un om care se plânge. Durerea mi s-a tras de la acea oaie, pe care am cărat-o. În momentul în care am căzut în cap, la duel, durerea s-a amplificat. Aș repeta experiența asta de 100 de ori și aș învăța cum să ajung spre finală. Mi-a plăcut foarte mult, acum dacă aș fi în Fermă, aș face totul diferit.”

Adauga un comentariu