Cancan

George Burcea o să turbeze! De pe ce dată sunt împreună Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Publicat: 08 iul. 2020

Deși în spațiul public s-a vehiculat că Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de trei săptămâni, am aflat că lucrurile nu stau chiar așa.

Weekendul trecut, artista a ales să se afișeze pe litoral alături de noul iubit. Mai mult decât atât, proaspătul cuplu a mers în Vama Veche, unde s-a distrat alături de Andreea Antonescu și de noul bărbat din viața ei.

Chiar dacă presa a scris că Andreea l-ar fi cunoscut pe Tiberiu acum cel mult o lună, iată că lucrurile nu stau în acest mod.

Andreea îi „dădea like-uri” încă de acum două luni

Încă de pe 24 mai, artista aprecia toate postările actualului său partener, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că relația lor a început după relaxarea măsurilor impuse de starea de urgență, atunci când oamenii au reînceput să socializeze.

Andreea a vorbit, recent, pe blogul său, despre relația pe care George Burcea o are cu fiicele lor.

„Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a explicat artista.

Adauga un comentariu