Sport

George Pușcaș a dat lovitura carierei, în ciuda dezamăgirii din meciul cu Norvegia! Anunțul oficial făcut de germani

Publicat: 19 oct. 2019

George Pușcaș primește o veste uriașă, la câteva zile de la marea dezamăgire trăită în meciul România – Norvegia, scor 1-1, în care atacantul lui Reading a ratat o lovitură de la 11 metri. Aspru criticat în țară pentru că a trecut peste decizia selecționerului Cosmin Contra și nu l-a lăsat pe Nicolae Stanciu să execute penalty-ul cu Norvegia, George Pușcaș are parte de mai multă apreciere în străinătate.
În ciuda evoluției șterse pe care vârful de 23 de ani a avut-o în meciul cu nordicii, cota lui George Pușcaș s-a dublat. Experții de la Transfermarkt.de au actualizat, joi, cotele fotbaliștilor din liga a doua engleză, iar internaționalul român se numără printre premianții din Championship.
Cota atacantului lui Reading a crescut de la trei la șase milioane de euro, cifră record în cariera sa. Cum cota românului nu mai fusese actualizată din 5 iunie, specialiștii germani au luat în calcul inclusiv evoluțiile avute de George Pușcaș la Campionatul European de tineret, din vară, acolo unde românul a înscris patru goluri. De altfel, Pușcaș a fost singurul fotbalist român inclus de UEFA în echipa turneului din Italia și San Marino.

Pușcaș a continuat evoluțiile bune și pentru echipa națională de seniori, reușind două goluri și un assist în cele patru meciuri disputate de prima reprezentativă, în această toamnă.
6 goluri în 12 selecții are George Pușcaș la prima reprezentativă
18 goluri în 25 de selecții are George Pușcaș la naționala U21

Și noul antrenor al echipei Reading are încredere în George Pușcaș

Noul antrenor al echipei Reading, Mark Bowen, este încrezător în potențialul de golgheter al atacantului George Pușcaș. „Este un golgheter și a marcat din nou pentru țara lui împotriva Insulelor Feroe, așa că asta îi va face bine. Ca echipă și ca grup, trebuie să încercăm să-i oferim orice ocazie de a scoate ce este mai bun din el și să creăm mai multe șanse pentru el dacă putem. El ajunge în poziția potrivită și știu că este un clișeu vechi, dar dacă ajungi în acele poziții și ai acele șanse, atunci golurile vor începe să vină de la el. Odată ce începe să marcheze, nu există niciun motiv pentru care să nu fie un om de 15-20 de reușite pe sezon”, a declarat tehnicianul, potrivit bracknellnews.co.uk.

Reading este pe antepenultimul loc în Championship

Mark Bowen, 55 de ani, l-a înlocuit acum două zile pe Jose Gomez. Fără să aibă o experiență prea mare de antrenor, fostul internațional galez a coborât din birouri pe teren, el fiind din martie directorul sportiv al clubului Reading. El a lucrat alături de Mark Hughes la mai multe cluburi, cum ar fi Manchester City, Stoke, QPR ș Fulham.
După 11 etape trecute din Championship, Reading ocupă locul 22, antepenultimul, retrogradabil, cu doar două victorii și două rezultate de egalitate. Pușcaș, zece jocuri, a marcat doar două goluri în liga a doua engleză, în primul meci jucat ca titular, la 18 august. Înainte, el a mai marcat un gol, în Cupa Ligii.
Pușcaș a ratat, marți, un penalti, în meciul România – Norvegia, scor 1-1, din preliminariile Euro-2020.
3 goluri în 12 meciuri a înscris George Pușcaș pentru Reading
8 milioane de euro a plătit Reading pentru transferul lui George Pușcașloading...

Adauga un comentariu