Sport

George Pușcaș a spart gheața în 2020! Atacantul român a deschis scorul pentru Reading în partida cu WBA

Publicat: 14 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Pușcaș a spart gheața în 2020 Atacantul român a deschis scorul pentru Reading în partida cu WBA

George Pușcaș este din nou titular la Reading – atacantul român a fost introdus din primul minut în partida de Championship cu West Bromwich Albion și a răsplătit încrederea managerului Mark Bowen.
The Royals au deschis scorul după doar 11 minute – gazdele de pe Madejski Stadium au primit un penalty după un henț în careu, iar George Pușcaș a executat calm. L-a fentat pe portar și a trimis pe centru pentru 1-0.
Atacantul nu mai înscrisese de la finalul lunii noiembrie, iar fanii echipei care a evoluat ultima oară în Premier League în sezonul 2012-2013 au început să-și piardă răbdarea cu internaționalul român. Nici Reading nu a traversat o perioadă fastă, obținând doar 4 puncte din ultimele 6 partide, iar echipa nu a cunoscut victoria în 2020.

Multe cluburi din Turcia au fost interesate de el

Nu trebuie uitat faptul că Pușcaș este cel mai scump transfer din istoria clubului Reading. Oficialii englezi nu se gândesc să-l vândă pe o sumă egală sau mai mică decât cea plătită pentru transferul de la Inter, adică șapte milioane de lire sterline. Jurnalistul Jonathan Low nu crede că atacantul român ar putea pleca de la Reading în viitorul apropiat:

„Mă îndoiesc de asta. A semnat un contract valabil pe cinci ani vara trecută. Multe cluburi din Turcia au fost interesate de el, dar Reading nu vrea să-l vândă. Au cheltuit 7 milioane de lire pentru transfer și nu vor să scape de el pentru mai puțin. Dacă vor avea o ofertă bună, ar putea să se gândească la asta. Nu vor să-și ia banii înapoi și mă îndoiesc că vreo echipă ar face asta”.

Are în continuare încredere în Mark Bowen

Pușcaș beneficiază în continuare de încrederea antrenorului Mark Bowen. Low a observat schimbări la jucătorii lui Reading după instalarea antrenorului de 56 de ani pe banca tehnică, în luna octombrie:

„Evident că e puțin frustrat din cauza lui, dar vrea să-i dea mai mult timp și mai multe jocuri la dispoziție. Bowen s-a descurcat bine de când a preluat echipa și a reușit să scoată ce e mai bun de la jucători, atât din punct de vedere individual, cât și ca echipă. Are în continuare de muncit cu Pușcaș”.

Adauga un comentariu