Sport

George Pușcaș, transfer după doar șase luni la Reading! Clubul care-l așteaptă pentru a scrie istorie: e pe listă cu un fotbalist de la Chelsea

Publicat: 11 dec. 2019

George Pușcaș ar putea schimba echipa, în Championship, în perioada de transferuri din iarnă și ar putea pleca chiar la echipa unde a fost dorit, înainte să accepte oferta lui Reading. Presa din Anglia notează că Birmingham City a alcătuit o listă formată din șapte jucători doriți, pe care se află și atacantul român.
Birmingham își dorește să aducă întăriri pentru ca în 2020 să intre în zona de atac a promovării în Premier League, iar antrenorul Pep Clotet ia în calcul mai multe variante, notează Birminghammail.co.uk.

„Clubul se pregătește să aducă jucători pe orice poziție, în cazul în care se întâmplă ceva. Avem un lot numeros, astfel că va trebuie să alegem cu multă grijă pe cine aducem. Știu că cei din club muncesc din greu, iar jucătorii doriți în știm deja. Ar fi o plăcere să-i vedem în club. Dorim să-i aduce în ianuarie, pentru a face pregătirea cu noi”, a susținut antrenorul lui Birmingham, Pep Clotet.

Încă șase jucători pe listă

Sursa citată a aflat lista de dorințe a clubului, iar pe aceasta se regăsește și George Pușcaș:

„Birmingham a fost unul dintre cluburile care i-a oferit șansa românului să-și relanseze cariera. Deși a existat interes pentru el din Serie A, La Liga și Bundesliga, Pușcaș a ales Reading, care i-a oferit un contract pe cinci sezoane”, a scris sursa citată.

Pe lista de șapte jucători a lui Birmingham, pe lângă George Pușcaș, se mai regăsesc: Asmir Begovic (ex-Chelsea, în prezent la Qarabag), Craig Macgillivray (Portsmouth), Dwight Gayle (Newcastle), Nahki Wells (QPR), Mario Gavranovic (Dinamo Zagreb) și Denis Vivar Becerra (liber de contract).

George Pușcaș, ironizat de fanii lui Birmingham în meciul direct

În meciul direct dintre Reading și Birmingham, la scorul de 3-1 pentru oaspeți, fanii și-au amintit de episodul din vară și l-au ironizat pe fostul jucător al lui Internazionale Milano. I-au cântat minute bune: „Pușcaș, cât e scorul?”. În cele din urmă, echipa internaționalului român a pierdut partida cu 2-3, în ultima etapă din Championship.
În clasament, Reading este pe 18, cu 21 de puncte, în timp ce Birmingham este pe 13, cu 28 de puncte. O altă formație care s-a interesat de Pușcaș astă-vară, Leeds, este pe locul 2, cu 43 de puncte, cu opt mai multe decât locul trei ocupat de Fulham.loading...

Adauga un comentariu