National

George Simion, despre ofertele cu privire la voturile pentru moțiune: „Nu poate să ne cumpere”

Publicat: 04 oct. 2021
George Simion, președintele AUR
George Simion, președintele AUR

George Simion, co-preşedinte AUR a precizat că partidul său merge până la capăt şi niciunul dintre parlamentarii formațiunii nu s-au lăsat intimidați de ofertele liberărilor.

„Am garanția că toţi cei 43 de parlamentari AUR nu sunt de vânzare, nu se vor vinde şi nu vor trăda. Ştiu cu siguranță că alți 4 parlamentari AUR au fost abordați în mod similar în circumscripțiile lor încercând să li se ofere funcţii în deconcentrate,o perfectivă în PNL după o eventuală cădere a moţiunii.

Noi suntem cei care am introdus moţiunea din prima zi a noi sesiuni parlamentare şi mergem pănă la capăt. Nu poate să ne cumpere. Este timpul în România ca cineva să dezvăluie tertipurile acestea”, a spus George Simion care a subliniat că vor avea mereu un telefon la îndemână pentru eventuale „înscenări”.

Întrebat dacă crede că moţiunea va trece şi pe ce anume se bazează , George Simion a precizat că se bazează pe frica pe care politicienii o au şi speră ca acest demers cu dezvăluirea înregistrărilor să îi facă să se gândească de două ori înainte să apară în faţa românilor.

„Mă bazez pe frica pe care politicienii o au. Au ieșit foarte mulţi oameni în stradă sâmbătă. Faptul că noi arătam opiniei publice astfel de înregistrări o să-i facă pe cei care se gândeau să trădeze să se gândească de două ori dacă o să se ducă în faţa românilor care să îi înșele”, a spus George Simion la Sinteza Zilei.

Întrebat apoi care este planul în caz că moţiunea a trece, liderul AUR a precizat că dacă cei de pe locul 1 si 2 nu nominalizează un premier va veni si rândul formațiunii sale care va propune o formulă de guvernare.

„Tot transmitem din decembrie un mesaj către Palatul Cotroceni. Probabil Klaus Ionannis procesează mai greu. Suntem aici să rămânem în viaţa publică românească. AUR nu pleacă niciunde. Am venit cu o propunere de guvern de specialişti”, a mai spus George Simion.

Comentarii
Adauga un comentariu