Actualitate

George Simion, discurs dur în Parlamentul României: „Klaus Iohannis şi-a bătut joc de această tară” – VIDEO

Publicat: 20 oct. 2021
George Simion în Parlamentul României
Este scandal cu parlamentarii AUR. Aceștia au intrat în Comisia de Sănătate să se opună certificatului verde

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, a transmis astăzi, 20 octombrie 2021, în Parlament la votul de învestire a Guvernului Cioloș, faptul că președintele Klaus Werner Iohannis și-a „bătut joc de această țară”.

În schimb, liderul PSD le-a cerut tuturor factorilor politici să se strângă la aceeași masă și să vină cu soluții comune prin care România să iasă din criza pandemică, energetică si politică în care se află.

 

George Simion, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care l-a acuzat că și-a bătut joc de țară

George Simion și-a început discursul cu un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care l-a acuzat de faptul că este iresponsabil. La începutul ședinței, Dacian Cioloș i-a îndemnat pe politicieni să nu facă atacuri politice. Pe de altă parte, George Simion a declarat că există în acest moment un teatru prost și că președintele a pierdut 10 zile cu nominalizarea pe care a făcut-o:

„Am pierdut 10 zile cu această nominalizare. Klaus Iohannis şi-a bătut joc de această tară şi pentru acest lucru trebuie să plătească. Probabil Klaus Iohannis crede că îşi poate bate joc de aleşii USR şi să îi forţeze să voteze cu Florin Cîțu. Președintele consideră că voi, parlamentarii o să vă temeţi pentru locurile voastre şi o să votaţi orice propunere vine după Dacian Cioloș. Să înţelegem şi noi de ce a participat la această şaradă. Jocul ăsta este, o şaradă, un teatru care nu este bun în care ne facem că vom alege un Guvern. Niciodată în ultimii 30 de ani care au fost zbuciumaţi şi care au suferit mult la capitolul democraţie şi transparentă nu am avut asemenea caz. Să îţi treacă toţi miniştrii prin comisii, să fie respinşi, să ştii că va pica Guvernul şi să mergi înainte. Pentru acest lucru, Klaus Iohannis are de dat socoteală. Ştiu, domnii de la PNL că nu vă convine, dar mai ştiu că jumătate dintre voi, nu sunteţi de acord cu Klaus Iohannis”, a transmis George Simion, președinte AUR.

Marcel Ciolacu i-a îndemnat pe toți liderii politici să se întâlnească la aceeași masă și să vină cu soluții

După discursul făcut de George Simion, Marcel Ciolacu a declarat că nu va vota Guvernul Cioloș dar îi roagă pe liderii politici să vină la aceași masă de negocieri și să găsească soluții urgente pentru a scoate țara din criză:

(…) Atunci când este nevoie de escavator să ne îngropăm morţii înseamnă că este grav. Este o dementă din care fiecare vrea să iasă cu cât mai multe procente. Este clar că acest Guvern nu poate trece. Ştie şi Ciolos ştie toată lumea. NU putem accepta un ministru al Sănătății care este părtaş. Fac apel la toţi şefii de partide, vă cer să ne întâlnim imediat şi să găsim o soluţie pentru a scoate România din criza. Gata cu politica! Nu se mai poate aşa. Trebuie ca politicienii să facă un pas în spate şi să aducem experţi în sănătate prin care să reducem numărul de morţi. Spectacolul sinistru trebuie să înceteze. Vă cer să fiţi alături de romani în acest război cu moarte, vă cer să nu mai rămâneţi o pată urâtă şi neagră în istoria acestei țări. a declarat Marcel Ciolacu.

 

 

Comentarii
  • Bine case recunoastede TOTI,ca pri ncipalul vinovat e Ghinionistul nr.1al Romanei,l/am num it Iohannis> si puscariasul deCitu,ambii trebuidsa raspundaPENAL pentru toti mortii.H,caci poporul roman nu-lmai p0atesuporta.Vom VOTA toti demitereasa.Toata lumea vorbeste despre aceste adevaruri inclkusig ORBANaid4ti mai PSD/isti si porniti sa/l DEMITETI pe acest om,care nu poate fi numit astfel

  • Bine case recunoastede TOTI,ca pri ncipalul vinovat e Ghinionistul nr.1al Romanei,l/am num it Iohannis> si puscariasul deCitu,ambii trebuidsa raspundaPENAL pentru toti mortii.H,caci poporul roman nu-lmai p0atesuporta.Vom VOTA toti demitereasa.Toata lumea vorbeste despre aceste adevaruri inclkusig ORBANaid4ti mai PSD/isti si porniti sa/l DEMITETI pe acest om,care nu poate fi numit astfel

  • Felicitari d/leSIMION.Suntemcu dvs. pentru suspendarea ghininitului care trebuiesaraspunda PENAL,impreunacu acolitulsau Citu.Sa-l felicitam si peORBA ca s/a deliitat de acest om,care si/a batut joc de un intreg popor.Sa/l DEMITEM cat mai urgent.

Adauga un comentariu