Actualitate

George Simion, la ușa PSD! Liderul AUR vrea să predea două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis – VIDEO

Publicat: 15 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
George Simion la ușa PSD Liderul AUR vrea să predea două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis - VIDEO
George Simion a adus 2 milioane de semnături la sediul PSD

Alianța pentru Unirea Românilor predă astăzi, 15 decembrie 2022, Partidului Social Democrat semnăturile strânse în campania ˝Jos Iohannis˝, în cadrul unei acțiuni publice organizate la sediul central PSD.

George Simion se află la sediul PSD și vrea să-i dea semnăturile lui Marcel Ciolacu, președintele social-democraților.

George Simion, la ușa Partidului Social Democrat!

AUR vrea să îi predea, astăzi, PSD cele două milioane de semnături ale românilor pentru demiterea președintelui României. George Simion, președintele partidului AUR a vorbit în direct la mai multe posturi de televiziune despre acest caz.

„PSD-ul îl ţine în braţe pe acest Klaus Iohannis care nu a fost în stare să ne ducă în Schengen, care ne sfidează, care spune că nu trebui boicotată Austria. Care nu e în stare nici la Consiliul European să pună pe agendă, subiectul Schengen. Este posibil să fie unul dintre oamenii care nu a vrut de la început”, a declarat George Simion.

AUR intenționează să readucă astfel în atenția partidelor aflate la putere voința exprimată de o parte importantă a electoratului pentru demiterea din funcție a Președintelui.

Legitimitatea lui Klaus Iohannis a fost din nou pusă în discuție în această săptămână, odată cu declarațiile revoltătoare făcute de acesta în apărarea statului austriac, în contextul blocării proiectului de aderare a țării noastre la spațiul Schengen.

Campania ˝Jos Iohannis˝ a fost organizată de Alianța pentru Unirea Românilor și a adunat peste două milioane de semnături în perioada 1 noiembrie 2021 – mai 2022

Comentarii
  • Daca stapanii nu vor, klaun nu poate fi dat jos nici cu 7 milioane de semnaturi(vezi referendumul de demitere a lui Basescu). Va amintiti ce masinatiuni au facut ca sa nu fie clintit din loc. Si el – basescu- in schimb i-a dat lui ghitenstein ( fondul Proprietatea) 20% din actiunile pe care statul roman le avea la Petrom-OMV.

Adauga un comentariu