Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Candidați din partea AUR la alegerile locale! Avem nevoie de români patrioți în Consiliile Locale ”

George Simion, președintele AUR: ”Candidați din partea AUR la alegerile locale! Avem nevoie de români patrioți în Consiliile Locale ”

26 apr. 2024, 09:10, 5 ,
BZI.ro, în Local

George Simion, președintele AUR vorbește despre faptul că acum este momentul ca românii patrioți să vină în față și să candideze în localitățile în care locuiesc. România are nevoie de oameni noi, de oameni patrioți care să dorească să dezvolte comunitățile din care fac parte:

Frați români, a venit momentul să vă implicați! Vă chem să candidați din partea AUR pentru un loc în Consiliile Locale!

Mai sunt 5 zile până la ultima zi de depunere a candidaturilor la alegerile locale din 9 iunie. Din totalul de 3.228 de UAT-uri, ne lipsesc candidați în 615 dintre ele.

Mai jos găsiți lista, aplicați pe Platforma de MERIT (https://partidulaur.ro/platforma-de-merit/) sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul +40 720 840 378, cu prezentarea voastră și numele localității în care puteți candida.

În cele 2.662 UAT-uri unde avem candidați, vă rog să îmi transmiteți dacă aveți cunoștință de aranjamente cu primarii sau baronii locali. Știu astfel de cazuri și vreau să reduc numărul lor spre zero!

Acum este momentul să fiți parte a luptei pentru debaronizarea României și să candidați din partea AUR!

Cum poți candida la alegerile locale din 9 iunie sub sigla AUR? Vezi aici!

Completează formularul (care arată precum cel din poza de mai jos) pe care îl găsești în linkul de sub poză și colegii mei te vor contacta cât mai curând posibil.

Depune cererea ta de candidatură >>> AICI.
Nu sta pe gânduri, pentru că nu mai e timp de pierdut!

În cazul în care interviul telefonic merge bine vei putea trece la următorul pas în definitivarea candidaturii tale pentru funcția de consilier local.

Lista localităților în care te poți implica, candidând pentru un loc de consilier local., ” a explicat George Simion, președintele AUR.

MAI MULTE DETALII LE GĂSIȚI AICI

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024