Local

George Simion, președintele AUR: ”Debaronizarea României! Dictatura PSD-PNL trebuie să se termine în 2024!”

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
George Simion președintele AUR Debaronizarea României Dictatura PSD-PNL trebuie să se termine în 2024
George Simion, președintele AUR: ”Debaronizarea României! Dictatura PSD-PNL trebuie să se termine în 2024!”

George Simion, președintele AUR, vorbește despre debaronizarea României care poate începe după data de 9 iunie 2024 dacă românii vor alege patrioți și suverani la alegerile locale. Redăm, integral, editorialul publicat de președintele AUR pe propriul site:

”Este momentul să înceapă debaronizarea României. Să ne ridicăm și să curățăm mocirla din România! Anul 2024 este anul în care nu doar că vom da afară sinecuriștii și hoții din fruntea Consiliilor Județene și a Primăriilor, dar vom pune capăt acestei dictaturi a PSD-PNL.

Debaronizarea României începe prin înlăturarea baronilor locali care au subjugat România și au compromis spiritul național. Ei trebuie să dispară după data de 9 iunie din peisajul politic românesc. Trebuie trimiși la coșul de gunoi al istoriei, acolo unde le este adevăratul loc după tot răul pe care l-au făcut românilor în ultimii 34 de ani.

Îndemn fiecare român care își iubește țara și valorile să se alăture acestei mișcări de eliberare națională! Suntem un popor cu o istorie încărcată, cu tradiții și cultură ce trebuie apărate cu înverșunare împotriva forțelor corupte și antiromânești care vor să ne subjuge și să ne calce în picioare identitatea!

Pe 9 iunie, avem ocazia de a face diferența, de a ne arăta hotărârea și de a ne ridica împotriva acestora: baronii locali vânduți intereselor proprii sau de partid, în detrimentul românilor!

Pe 9 iunie începe debaronizarea României
Alegerea este simplă, pe 9 iunie: stăm pasivi și permitem să fim manipulați și conduși de marionetele PNL-PSD, de baroni locali, sau ne ridicăm și afirmăm cu tărie că vrem o Românie cu adevărat suverană și nedată pe mâna intereselor obscure!

Suntem singura opoziție reală la adresa politicienilor corupți și trădători și este momentul să ne solidarizăm și să arătăm puterea noastră la urnele de vot! Vă chem pe toți să veniți și să contribuiți la lupta de debaronizare a României, să batem cuiul în sicriul sistemului corupt!

Nu-i mai lăsăm pe baronii locali să distrugă România! Este timpul să ne trezim și să salvăm țara! Începe debaronizarea României!” explică George Simion.

Comentarii
  • Ziarul Noaptea Minții Iași are doar 2 subiecte pentru oligofrenii ciutaci șoșoci hAURari: sos maro comandat de mahalagioaică, cu rahat împăiat împăiat se Semeon și interlopi țigani traficanți umani.

  • Ne kakam cu dearee pe USR ,PNL, PSD. P ana acum s – au kkt ei pe poporul roman cat au vrut acum este randul poporului roman sa se kace pe ei in cascada de dearee ,ei sunt putini , noi poporul suntem multi! Succes rahatilor USR, PNL , PSD. Nu asteptati voturile noastre disperatilor!

  • Întrebare : câți foști psd și pnl traseiști de ultima oră aveți în partidul aur ? İ-ați numărat pe toți …?! Dacă da , atunci cum rămâne cu lozinca ,,jos corupții ,jos baronii psd și pnl ” ? ( ! nu sunt o simpatizantă psd și pnl ..! ) Aruncați cu piatra în sosia voastră ? De tot râsul ! Mulți după cum știți s-au alăturat partidului aur deoarece li s-au promis funcții , de asta ! Vai de capul nostru…ca nație !

Adauga un comentariu