Local

George Simion, președintele AUR: ”Iohannis șase case și, în curând, șapte case”

Publicat: 28 feb. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
George Simion președintele AUR Iohannis șase case și în curând șapte case
George Simion, președintele AUR: ”Ce consecințe pot avea corupția monstruoasă și trădarea de țară”

George Simion, președintele AUR, scrie în această zi pe site despre protestele AUR in fața locuinței RA-APPS, locuință în care se vor investi peste 7 milioane de euro in renovare și în care, conform unor surse, se va muta Klaus Iohannis după ce își va termina mandatul. Președintele AUR explică de ce poporul trebuie să pună STOP acestui trântor și de ce guvernarea PSD-PNL este un preș în fața lui Klaus Iohannis. Redăm, integral, editorialul publicat de președintele AUR, George Simion:

” O vilă a RA-APPS din București este atent renovată și modernizată, în cea mai mare taină, zilele acestea, pentru Klaus Iohannis, întâiul turist al țării noastre. Este dezvăluirea făcută de o investigație jurnalistică. Astfel, Iohannis, cel cu șase case la începutul mandatului, va avea, mai nou, șapte case! Ghinion! Ghinion pentru românii de rând, care nu își permit un astfel de lux nici într-o viață, dar număr cu noroc, ca la păcănele, pentru cel care a condus România în ultimii aproape 10 ani.

Astfel, după ce a cheltuit sume nejustificate pe concedii în străinătate atâta amar de vreme, Iohannis își asigură acum, tot pe banii românilor, o locuință de lux în buricul Capitalei.

Lucrările de modernizare ale acesteia îi costă pe români nici mai mult, nici mai puțin, de 7 milioane de euro, conform informațiilor din presă, un adevărat tun imobiliar dat de Iohannis.

Guvernarea PSD-PNL îi pregătește, astfel, o retragere confortabilă lui Iohannis, investind o sumă colosală în renovarea clădirii din bulevardul Aviatorilor, în loc să folosească banii pentru renovarea sau dotarea spitalelor în care românii mor cu zile, ori a școlilor în care elevii sunt nevoiți uneori să stea în frig sau să meargă în curte la toaletă.

Cadou de casă nouă
Îngrijorător este și modul în care s-a ales să se facă această investiție, pe ascuns, fără ca pe șantier să fie precizat beneficiarul lucrării. Dar, ce să ne mai mire într-o Românie prost gestionată de oamenii lui Iohannis și ai lui Ciolacu, în care principalul scop al celor de la putere este acela de a-și asigura locuri confortabile pentru șezuturile lui speciale, rămânerea în diferite funcții prin orice căi, ilegale de cele mai multe ori, și în care doar AUR face o opoziție reală?

Cadou de casă nouă, i-am adus lui Klaus Iohannis o șapcă din America, dar cum pe noi nu ne primește președintele la Cotroceni o să i-o ducem, probabil, la noua sa reședință astăzi, la ora 17:30, ori o să o dăm poliției să i-o ducă, fiindcă am înțeles că nu e dispărut așa cum credeam noi și majoritatea românilor care s-au trezit și o să scape anul acesta de el și de cei ca el.” a explicat George Simion, președintele AUR.

Comentarii
  • Nici pe departe nu sunt un fan Simion. dar privitor la leneșul național (johaoas), are perferctă dreptate,Cine vrea să vadă nesimțirea întruchipată, să se uite la acest neobrăzat!!!

  • Votați bă PSS, PNL în continuare…
    Peste 4 ani altă vilă de 7 milioane, pentru alt șmecher…tot așa…
    Nu-s bani însă pentru bolnavii de cancer…nu-s…

  • Cei 66% dintre rominasi care il votara pe idiotul nationale si inca de doua ori, trebuie sa recunoasca ca au fost mai idioti ca sasalaul. Flit!

Adauga un comentariu