Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Măria ta, Ștefane, Măria ta, adu încoace spada ta! Lasă Arhimandritului, toată grija schitului!”

George Simion, președintele AUR: ”Măria ta, Ștefane, Măria ta, adu încoace spada ta! Lasă Arhimandritului, toată grija schitului!”

21 mai 2024, 10:10, 8 ,
BZI.ro, în Local

George Simion, președintele AUR, scrie despre ultima vizită făcută de acesta la Suceava în campania Caravana Patrioți în România. Redăm, integral, editorialul publicat de George Simion pe propriul site:

Am ajuns luni seară la Suceava, în Cetatea de scaun, acolo unde AUR și-a continuat Caravana Patrioți în România.

Ceea ce le-am spus sucevenilor prezenți la eveniment vă las în rândurile de mai joi. Vă rog, citiți cu atenție!

Răspândiți și distribuiți acest mesaj peste tot!

Românii, creștinii, străbunii, stăpânii, aici, la Suceava! Bine v-am găsit oaste de AUR!

Am ajuns în trei ore de la București până la voi aici, la Suceava. Am oprit scurt la o cafea la mine în Vrancea și toate astea, da, cu mașina.

Da, e campanie electorală și da, iar face Flutur autostrăzi.

La mine e o vorbă, umblă câinii cu colaci în coadă în timpul campaniei electorale și din păcate Flutur nici nu umblă, nici nu merge cu mașina, Flutur zboară.

Să dea Dumnezeu să zboare cât mai repede de la președinția Consiliului Județean. Acest baron corupt, cu aere de grof și angajament semnat cu BND – Serviciul Secret German.

Noi, aici în Suceava, n-am avut voie să facem acest miting în Cetatea de scaun a Sucevei. Nu ne-a permis Măria Sa, Flutur Întâiul.

Noi, aici la Suceava, n-avem voie să candidăm la funcția lui Flutur de președinte al Consiliului Județean. Era riscul prea mare. După ce au comasat alegerile, ne-au scos și de pe buletinul de vot la președinția Consiliului Județean. Fac un apel la toți bucovinenii: mergeți și votați pe 9 iunie și votați pe oricine ca președinte a CJ, doar ca să scăpăm de insecta asta. E mult, mult, mult prea mult!

Mă bucur, în schimb, că sunt în mijlocul vostru, că sunt în sânul vostru: aici la Suceava, mereu m-am simțit ca acasă, alături de răzeșii lui Ștefan cel Mare și Sfânt, alături de toți românii care au înțeles și ei că a venit momentul pe care îl așteptam cu toții de foarte mult timp. Momentul eliberării noastre, momentul unei Românii de AUR.

De altfel, aici am făcut cu toții Revelionul, trecerea între ani și aici fac și multe dintre vacanțe. Aici o să fac și încreștinarea fiului meu, Radu Simion.

Dar acum suntem aici, în județul ținut captiv de Flutur și camarila sa pentru a transmite un mesaj clar sistemului că nu se mai poate așa. V-au închis minele din județ, la Crucea au rămas o grămadă de oameni fără locuri de muncă. Am fost acolo. Erau oamenii care aveau o palmă cât capul meu. Plângeau.

Au vrut neapărat să intru cu ei în mină și au zis, domnul George, noi acum ce facem? Mergem la cules sparanghel în Germania, cum am mers și în timpul pandemiei?

Au lăsat oamenii în sărăcie, în timp ce le-au livrat de la centru, de la Bruxelles, diversitate, drepturi LGBT și educație sexuală în școli. Nu le-a ajuns că au furat tot ce se putea fura. A trebuit să încerce ei să influențeze până și mințile copiilor noștri. Pe această cale, în oră de maximă audiență la televiziuni, nu știu câte din ele ne-or transmite în direct mesajul ăsta, îi solicit atât lui Ciucă, cât și lui Ciolacu să promită deschis tuturor românilor că niciodată nu vor propune legi, norme sau OUG-uri prin care să fie acceptate sau legiferate căsătoriile între persoanele de același sex și nici adopțiile pentru copiii noștri.

Voi, sucevenii, ați votat masiv în favoarea referendumului pentru familie și sunteți în prima linie a apărării drepturilor noastre fundamentale și a libertății noastre. De asta, mă înclin în fața voastră și de asta mă simt eu ca acasă aici, în inima Bucovinei. Nu știu dacă vor avea curaj Ciucă și Ciolacu să promită așa ceva, fie și în campaniile electorale, dar tema asta este cât se poate de importantă. Ați văzut în Grecia ortodoxă ce s-a întâmplat printr-un vot majoritar în Parlament. O rușine! România este următoarea! Și dacă ei o să aibă curajul sau nu, mai degrabă nu, pentru că nu îi lasă stăpânii de la Bruxelles.

Noi va trebui să trimitem Apărători ai Patriei Române în Parlamentul European. Oameni care să se lupte pentru națiunea noastră, să nu stea în genunchi, să se lupte pentru familia creștină și să se lupte pentru drepturile noastre fundamentale. Aici, la Suceava, după ani de zile de domnie, marca Gheorghe Flutur, nemuritorul baron PDL-ist, aveți șansa, anul acesta, ca să-l trimiteți acasă pe cel mai bun prieten al austriecilor, pe tâlharul care a permis ca acest județ minunat să fie defrișat, depopulat și dezbinat. Aveți șansa să îi trimiteți acasă pe toți băieții aia șmecheri care una vă promit în România și alta votează în Parlamentul European. Cu baronul Flutur la conducere, Suceava are și performanțe mari.

Orașul Suceava s-a înscris în lista orașelor de 15 minute. Iar până în 2030, și informația asta a apărut în toate știrile, cetățenii de aici trebuie să renunțe să consume carne, lactate și să folosească mașini. De asta plătesc ei abia un leu, dacă îl dau și pe ăla, pe litru de lapte producătorilor. Ca să dispară vacile care poluează planeta. Vom ajunge să mâncăm după planurile lor bolnave cu toții, insecte. O să începem cu Flutur!

Merită! Sunt convins că merită. Mă uit în jur și văd doar oameni minunați. Nu exagerez, nu spun lucrul ăsta ca să vă câștig simpatia. Suntem colegi de cauză și mă știți. Sunt George, dintre voi, din poporul român. Sunteți oameni minunați care se încăpățânează să rămână aici în țară cu toate că jumătate din familiile și prietenii lor se află deja peste hotare. 6 milioane. Atâția au plecat în ultimii 34 de ani. Este îngrozitor. Este rezultatul politicilor dezastruoase a partidelor care au căpușat această țară. Noi cei care am rămas în România care am refuzat să ne mutăm, în Italia, în Spania, în Marea Britanie, în Germania, suntem din păcate cei care păstoresc dezastrul. Suntem scârbiți! Da! Suntem sătui de batjocura la care suntem supuși zi de zi. Dar de multe ori, în ultimii 34 de ani am fost incapabili să ne unim. Să nu ne lăsăm infiltrați de trădători și să ducem până la capăt un proiect de țară mai departe de un biet studiu de fezabilitate sau de un pliant în campania electorală.

Știu că e greu. Știu că pare uneori că pierdem contactul cu realitatea, că ne înecăm în știrile lor negative, știri construite cu mare atenție în laboratoarele sistemului. Dar avem o datorie sfântă. Să luptăm. Să începem cu adevărat procesul de debaronizare în România. Să ne facem dreptate într-un ultim ceas, în al 12-lea ceas, în fața hoților ăstora care ne-au furat la propriu viitorul. Nu știu cât o să-i mai suportăm pe cei care ne-au condus până acum. Cât să mai ignorăm dezastrul, cât să mai izolăm propriile noastre bule, propriile noastre nișe, propria noastră rețea de prieteni și să stăm acolo, prefăcându-ne că nu ne interesează de ce se întâmplă în jurul nostru. Așa sunt, din păcate, dragii mei, majoritatea din concetățenii români, din conaționalii noștri. Stau în indiferență și spun oricum nu se rezolvă nimic. E oricum. Am mai auzit noi promisiuni. Oricum nu reușim nimic. Cu cât i-au plătit ca să vină la miting ăștia de la AUR? Așa nu se mai poate. Și știți și voi lucrul ăsta. A venit momentul să ne împotrivim cu toată forța de care suntem capabili. Nu suntem cei pe care îi arată televiziunile și presa miluită. Ați văzut și voi. Nu suntem extremiști cum ne fac ei. Membrii noștri sunt atacați pe străzi la propriu.

Corturile noastre sunt sfâșiate și este frică mare, încât în unele locuri nu ne-au lăsat să candidăm. Candidații noștri sunt amenințați cu moartea prin toată țara.

Chiar ieri, o tânără de 24 de ani, o susținătoare AUR, a fost lovită cu mașina în mod intenționat de către un primar PSD-ist drogat.

Nu o zic eu. O zice Poliția română. Este strigător la cer cum am ajuns! Știți cine suntem noi de fapt? Suntem niște tineri care s-au născut din durerea poporului român și care vor să facă dreptate pentru țara lor.

Da, după cum vedeți și voi, suntem mulți și îndrăznim să spunem că vrem să ne creștem copiii aici, în România și nu peste hotare. Și pentru asta avem nevoie de fiecare sucevean, avem nevoie de fiecare român, avem nevoie de fiecare dintre voi să ne fie alături până la capăt, indiferent de piedicile pe care vor să ni le pună acești corupți. Era o melodie. Habar n-aveau ce vorbeau. Ne-au subestimat. Asta au făcut ei în decembrie 2020.

După aceea au încercat să ne cumpere. Sperau să fim roboți, ușor de programat. Uită-te acum la noi. Cum se învârte roata. Suntem cea mai mare spaimă pentru sistem.

Fanii AUR sunt mai mulți decât armata. Conducătorii simt clar o amenințare pentru că acum toți tinerii ăștia au vârsta de votare.

Cine suntem noi? AUR! Cine suntem noi? AUR!

Ăștia suntem noi și venim în fața voastră cu profesori, cu ingineri, cu cadre medicale, cu preoți, cu oameni buni care au curajul ăsta aproape nebunesc să iasă în față și să-și asume o bătălie îngrozitoare împotriva unui sistem care este antiromânesc, exact cum era pe vremea lui Mihai Eminescu și a lui Ciprian Porumbescu. Împotriva unor politicieni care par indispuși să renunțe la putere în mod democratic.

Vor fi înfrânți la urne și nu se vor da la o parte. Pentru că ciolanul este mult prea mare și pentru că Ursula de acolo de la Bruxelles îi susține. Cu toți oamenii aceștia care au avut curajul și le mulțumesc și mulțumesc fiecărui candidat care a avut curajul să-și pună sigla AUR pe piept și să se lupte cu Flutur, cu toți ceilalți candidați de-ai noștri din județe și din întreaga țară. Vrem să punem capăt domniei baronilor și să eliberăm românii din mâinile lui Ciolacu, a lui Ciucă, a lui Flutur, a fuhrerului Klaus Werner Iohannis, a lui Fredy și a lui Rareș Rujatu, care se ocupă cu tăierea pensiilor speciale de cinci ani. Din mâinile tuturor celor care s-au cocoțat pe funcții, nu ca să-și ajute o soră sau un frate care sunt aflați la nevoie, ci pentru a pune mâna pe putere și pentru a se îmbogăți ei și familiile lor.

Încât fonfii și flecarii, găgăuții și gușații,/ Bâlbâiți cu gura strâmbă sunt stăpânii astei nații, – așa a spus marele nostru Mihai Eminescu. Dar nu pentru mult timp: Măria ta, Ștefane, Măria ta, adu încoace spada ta/Lasă Arhimandritului, toată grija Schitului.

 

Anul acesta românii sunt pregătiți să le ofere o lecție tuturor celor care și-au bătut joc de șansa pe care neamul nostru o are. Anul acesta ori ridicăm spada împotriva tâlharilor, ori recuperăm spada Măriei sale – Ștefan cel Mare și Sfânt, ori mergem la bătălie, ori pierim cu toții!

Cine suntem noi? AUR!

Dumnezeu să binecuvânteze România! a explicat George Simion, președintele AUR.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *