Local

George Simion, președintele AUR: ” Nu dăm înapoi, mergem până la capăt”

Publicat: 06 feb. 2024
_____ Vizualizări 11 Comentarii
George Simion președintele AUR  Nu dăm înapoi mergem până la capăt
George Simion, președintele AUR: ” Nu dăm înapoi, mergem până la capăt”

George Simion, președintele AUR a scrie pe propriul site despre faptul că a vorbit cu colegii de partid și le-a transmis că PNL și PSD au decis comasarea alegerilor, chiar dacă este neconstituțional. În pofida Constituției României, cele două partide au hotărât că așa e mai bine pentru ele. În plus, conform declarațiilor făcute de președintele AUR, social democrații și-ar fi asigurat votul judecătorilor CCR:

„ Le-am spus astăzi colegilor din AUR în cadrul ședinței săptămânale a grupurilor parlamentare, vă spun și vouă, că au decis: comasarea alegerilor va avea loc, oricât de neconstituțională este.

Vă asigur însă că, prin comasarea alegerilor, Ciolacu și ai lui nu fac decât să ne întărească și mai tare, să ne facă să ne dorim să îi batem și mai rău la alegeri. Vor bătaie? Asta primesc!

Au vorbit deja cu Ciordache și s-au asigurat de votul judecătorilor de la Curtea Constituțională, au pregătit o adevărată lovitură de stat.

Trebuie să înțelegeți că o asemenea dictatură nu a existat niciodată în acești ultimi 34 de ani de după Revoluție, nici măcar pe vremea tătucului lor, Ion Iliescu.

Să vorbești, cu indicații de la Bruxelles, să stabilești dinainte să dai o lege chiar cu ajutorul judecătorilor Curții Constituționale, ăsta este un atac la Constituție, este un atac la democrație.

De ce fac asta? Pentru că le este frică, le este frică pentru că știu sondajele reale, știu că românii s-au trezit și, sătui de ei și de sărăcia cruntă în care au fost aduși, nu le mai asigură scaunele moi de dinozauri politici pentru încă un mandat.

Suntem pregătiți să ne batem cu ei, peste tot, chiar dacă pregătesc fel de fel de artificii, cu adeziuni, cu aberații, ca să ne oprească.

Nu dăm înapoi! Mergem până la capăt!
Dar, dacă spera cineva că o să dăm înapoi, nu e nicio problemă! Nu o să dăm!

Suntem aici și nu cedăm, iar 99% comasarea alegerilor va avea loc, chiar dacă este neconstituțională.

De aceea vă invit miercuri, 7 februarie, la ora 18:00, în stradă, în fiecare județ, în fața sediilor județene ale PSD acolo unde aprindem lumânări pentru democrația moartă din România. Apoi, sâmbătă, pe 10 februarie, de la ora 14:00, în fața sediului din București al PSD!

Nu scapă ei așa ușor! Mergem până la capăt!” a explicat președintele AUR, George Simion.

 

Comentarii
  • Până la capăt…până la Moscova la șefii voștri… Felicitări PSD și PNL. Comasând alegerile, scroafa mahalagioaică nu ia mai mult de 1%…iar haurolacii trebuie să se gândească bine daca vor trece pragul electoral…

  • frica mare este pe tine tine măi lider de galerie iar pînă la capăt ….care capăt că ai căzut demult în prăpastie iar dacă nu ai simțit asta e pentru că ești nesimțit ce pricepi așa greu…de fapt nici nu mă miră

  • Comasarea alegerilor este nelegala! Sa se respecte legile Romaniei , ciolacu ,maciuca toti pnl- istii si sobolanii psd- isti sa dicteze cum vor la ei in casa. Avem Comisia de la Venetia ,ICCJ,un ministru al justitiei ,Avocatul poporului ,foruri care trebuie sa sanctioneze abuzul de putere al analfabetilor si coruptilor psd- pnl, si sa puna aceste alegeri pe cadrul legal obligatoriu de respectat, in spiritul legalitatii si respectului fata de votanti. Decat alegeri cum dicteaza fascistii de la guvernare mai bine sa nu mai fie deloc!!!!! Macar la alegeri sa se respecte legea,si la vot isi bat joc de noi golanii psd- pnl? Ajunge cu toata mizeria si bataia de joc de noi!!!!! Pa ,pa pnl- psd sunteti in tombernul de gunoi,voi vreti in continuare puterea si noi vrem sa scapam de voi,sa dispareti dracu sa va ia.

  • Haur e un partid de idioti care pina acum nu au fost primiti in celelate partide sau nu au putut ajunge sus la ros ciolanul ca au fost incompetenti…asta este adevarul….MOSCOVA…..MEDICAMENTEEEEEEEEEE

  • Bravo Aur ,bravo tuturor partidelor care au facut demersuri pentru reespectarea legii, kurvele politice psd- pnl au luat deja primul pumn in bot cu comasarea, covrigarul Dragnea este suparat tare pe doamna ministra dar…. ,,unde- i lege ,nu – i tocmeala ” jos talibanii psd- pnl!

Adauga un comentariu