Local

George Simion, președintele AUR: ”Nu suntem nicidecum anti-europeni, suntem cât se poate de democrați!” – VIDEO

Publicat: 12 apr. 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
George Simion președintele AUR Nu suntem nicidecum anti-europeni suntem cât se poate de democrați - VIDEO
George Simion, președintele AUR: ”Nu suntem nicidecum anti-europeni, suntem cât se poate de democrați!” - VIDEO

George Simion, președinele AUR, sublinează încă odată faptul că partidul pe care îl conduce nu este unu anti-european. Desigur, dacă te împotrivești migranților și a regulilor stupefiante făcute de UE atunci adversarii politici docili te consideră extremist Nimic mai fals! Iată ce spune George Simion, președintele AUR:

” Am participat joi, la Florești, la dezbatere publică pe tema: ”POZIȚIA ROMÂNIEI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ”.

Vă prezint, atât în format text, cât și video, o parte din discursul pe care l-am susținut joi, în județul Cluj, la dezbaterea despre POZIȚIA ROMÂNIEI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ.

Ieri, Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care România și celelalte state europene sunt obligate să primească migranți, să le ofere locuințe și alte facilități. Partidul AUR, Partidul LEGA, Partidul Fratelli d’Italia și alte partide din Europa spun NU acestor impuneri. De ce suntem numiți extremiști?

Pentru că spunem NU! Nu vrem că ai noștri copii, la vârsta de 8 ani, să se decidă dacă vor să fie băiat sau fată și să poată să facă operație de sex atunci. Părea, acum 10 ani, 15 ani, o nebunie, că nu vom ajunge acolo. În ultima lună, Grecia, o țară creștină, unde Biserica Ortodoxă are o forță importantă în societate, a legalizat în parlament, cu voturile unui guvern așa-zis conservator, Noua Democrație care are primul ministru, adopțiile de copii pentru cuplurile LGBT.

Noi spunem NU la așa ceva! De ce suntem noi extremiști? Pentru că noi spunem NU migranților! Uniunea Europeană trebuie să rămână un spațiu comun economic. Uniunea Europeană nu a fost gândită așa de părinții fondatori, iar chestiunile astea ideologice, de la genul copiilor noștri – voi fi tată și mă interesează foarte mult subiectul acesta și ca pe mulți alți părinți, cred eu – și nu vrem viitorul ăsta pentru copiii noștri. Nu vrem ca statul să se implice în formarea și în modelarea sexuală a copiilor noștri. Credem că ține de familie. Iar noi vedem familia ca bază a societății și fiind formată dintre un bărbat și o femeie. Nu e rolul Comisiei Europene, al Parlamentului European și altor instituții să impună migranți, educație LGBT și o uniformizare culturală și de opinii la nivelul Europei.

Nu suntem nicidecum anti-europeni, suntem cât se poate de democrați, poate ultimii oameni care apără democrația și spun NU! Avem oastea cu care putem câștiga bătălia pentru 9 iunie și care apără România, pentru că slugile astea pe care i-am numit până acum parlamentari români în Parlamentul Europei, nu au făcut-o și au votat la comandă și pentru educație LGBT și pentru migranți și pentru poziții anti-românești!” a explicat George Simion, președintele AUR.

 

Comentarii
Adauga un comentariu