Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Ursula, noua mascotă AUR la alegerile europarlamentare” – FOTO, VIDEO

George Simion, președintele AUR: ”Ursula, noua mascotă AUR la alegerile europarlamentare” – FOTO, VIDEO

03 apr. 2024, 08:06, 9 ,
BZI.ro, în Local

Președintele AUR, George Simion, scrie pe propriul site despre mascota Ursula, candidata la Europarlamentare. Parlamentarul puntează faptul că aceasta este susținută de PNL și PSD în pofida faptului că la nivel european corupția a ajuns la cote alarmante. Redăm, integral, editorialul publicat de George Simion, președintele AUR:

” Am prezentat astăzi (n.red. ieri 2 aprilie 2024 ) în conferința de presă de la Parlament noua mascotă AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Ursula von der Leyen este, așa cum am spus astăzi jurnaliștilor prezenți la conferința de presă pe care am susținut-o în Parlamentul României, noua mascotă AUR la alegerile europarlamentare.

O cunoașteți din desene animate pe Ursula, doamna Ursula. O vom folosi ca mascotă. Din păcate, PSD și PNL o susțin la șefia Comisiei Europene și susțin această caracatiță și corupția la nivel european. Ăsta este gradul de supunere, ăsta este nivelul la care am ajuns în țară.

Din păcate, țara este închinată altora. Primim semnale, de când teoretic s-a inventat un Schengen special pentru noi, în care nu mai trecem cu buletinul sau pașaportul pe la control, că, de fapt, în Franța, Finlanda, Italia, cetățenilor români li s-au cerut acte de identitate.

Surogatul acesta nu este acceptabil, autoritățile române nu ar fi trebuit să accepte așa ceva.

O să ne luptăm cu Ursula, Iohannis și supușii dumnealor din colonia numită România.

Le-aș propune tuturor partidelor din cele 27 de state ale UE să semneze un pact prin care să se angajeze că nu o vor vota pe Ursula von der Leyen ca viitoarea șefă a Comisiei Europene.

Lovitura constituțională dată de actuala coaliție este în plină desfășurare. Azi trebuia pusă pe ordinea de zi a Senatului ordonanța privind comasarea. După ce a fost amânată două săptămâni pentru a avea termen de gândire, nici astăzi ordonanța de comasare nu a fost pusă pe ordinea de zi a Senatului și pe 6 aprilie trece tacit. În mod evident această ordonanță este neconstituțională și actuala coaliție se ferește de proba constituționalității ei. Dar ce a făcut Avocatul Poporului, ce face Curtea Constituțională care a fost sesizată printr-o cale extraordinară de către noi nu este admisibil.

Vom apela la orice mijloace, oricât de extreme, dar democratice, pentru a opri această lovitură de stat și acest atac asupra Constituției și ordinii de drept din România.

Pe 9 iunie, constituționale, legale, sunt doar alegerile europarlamentare, iar de frica AUR actuala coaliție și regimul Klaus Iohannis au apelat la această lovitură de stat.

În ciuda a ce își doresc unii și alții AUR va avea candidați la toate consiliile, la președințiile CJ și la primăriile municipiilor reședință de județ.

Să nu se aștepte unii și alții că scapă de noi, chiar dacă alegerile ar fi trebuit să aibă loc în septembrie.

Patru luni de zile ce vor face supușii domnului Iohannis? Vor avea un primar ales și unul actual? Nu este normal! a explicat George Simion, președintele AUR.

 

Comentarii
 • nu e nevoie pentru că aur este condus de marele intelectual care este și mascota partidului de la înființare….deci măscărici aveți în fruntea partidului lăsați-o pe Ursula în pace…iar dacă mai vreți o mascotă o aveți și pe șoșoacă că a fost aleasă pe lista aur a-ți uitat…succesuri

 • Eu cu cune votez?

  Sunt un votant nedecis. Am cautat o alianta sau partid cu O(zero) traseisti in componenta. Nu am gasit . Peste tot dau de lichele. Stie cuneva?

 • Eu cu cune votez?

  Sunt un votant nedecis. Am cautat o alianta sau partid cu O(zero) traseisti in componenta. Nu am gasit . Peste tot dau de lichele. Stie cineva?°

 • Bai Simioane, bai Cârlane, ai ajuns cu caravana de bulibasi la Ursula, să o validezi tu cioflingarule și banda ta de alegători AUR. Nu ți-e rușine de circul făcut până acum, vrei să te identifice și să te interzică în toată Eurupa și în Moldova cu tot cu Transnistria ! Ai făcu românii de rușine, pe oriunde ai apărut ! Afară cu tine !

 • futingurasimion,

  CIOARA RUSEASCA care ne vrea afara din UE. Craaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • Ursula oricum nu mai pupa alt mandat ,e nasoala treaba cu ea. Aur oricum va castiga alegerile, procentele actuale 28 % spun foarte mult!

 • Ce sa ceri de la o cioara sef de galerie

 • futingurasimion,,,

  carnetel…..sugi cariciul

 • simion este mascota partidului că îl ajută și mutra de îmbîcsit iar dacă mai vrea altă mascotă găsește în aur că e plin partidul de măscărici adunați de pe drumuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *