Actualitate

George Simion şi Diana Şoşoacă s-au întâlnit la protestul din Piaţa Victoriei şi s-au acuzat de ,,confiscarea protestului”

Publicat: 02 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
George Simion şi Diana Şoşoacă s-au întâlnit la protestul din Piaţa Victoriei şi s-au acuzat de confiscarea protestului
George Simion, liderul AUR, şi Diana Şoşoacă, senator şi fostă membră AUR, s-au întâlnit la protestul din Piaţa Victoriei, ocazie cu care s-au acuzat reciproc de "confiscarea protestului"

George Simion, liderul AUR, şi Diana Şoşoacă, senator şi fostă membră AUR, s-au întâlnit la protestul din Piaţa Victoriei, ocazie cu care s-au acuzat reciproc de „confiscarea protestului”.

În momentul în care George Simion şi protestatarii care îl urmau au ajuns, din Piaţa Universităţii, în Piaţa Victoriei, s-au întâlnit cu senatoarea Diana Şoşoacă şi câteva sute de susţinători care protestau.

La un moment dat, atât Simion, cât şi Şoşoacă vorbeau în acelaşi timp la microfoane, iar susţinătorii liderului AUR au sabotat-o pe fosta membră AUR şi i-au tăiat microfonul.

Drept urmare, Diana Şoşoacă l-a acuzat pe Simion de „confiscarea protestului” şi l-a numit „trădător”.

Între timp, aproximativ 3.000 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva Guvernului şi a clasei politice.

Oamenii au venit la protestul cu steaguri tricolore și cu pancarte pe care au scris zona țării de unde au venit, dar și mesaje împotriva Guvernului și a coaliției guvernamentale.

În fruntea protestatarilor se află liderul AUR, George Simion, care face apel la români să se alăture protestului antiguvernamental.

Forțele de ordine au transmis că protestul este autorizat până la ora 23, însă președintele AUR spune, în imaginile live de pe pagina sa de facebook, faptul că manifestanții rămân până la miezul nopții.

Organizatorii protestului spun că sunt peste 10.000 de oameni la protest, însă estimarea forțelor de ordine este că ar fi circa 3.000 – 4.000 de manifestanți.

Comentarii
Adauga un comentariu