Actualitate

Georgiana Lobonț a pierdut sarcina! Artista este devastată de vestea primită de la medic

Publicat: 02 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Georgiana Lobonț a pierdut sarcina Artista este devastată de vestea primită de la medic
Georgiana Lobonț trece prin clipe cumplite după ce sarcina ei s-a oprit din evoluție

Îndrăgita artistă de muzică de petrecere Georgiana Lobonț a anunțat îndurerată că a pierdut sarcina, care se oprise din evoluție. Aceasta a primit teribila veste de la medicul ei, după ce a mers la un control de rutină. Cu toate că trece prin momente cumplite, Georgiana Lobonț se bucură de faptul că totuși este mămica a doi copii.

Georgiana Lobonț, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, trece prin clipe dificile. După ce în urmă cu aproape o lună anunța că va fi din nou mămică, acum a primit o lovitură grea de la viață.

Georgiana Lobonț a pierdut sarcina

Cântăreața a anunțat în urmă cu puțin timp că sarcina ei s-a oprit din evoluție, veste pe care a primit-o recent de la medicul său, după ce a mers la un control de rutină, pentru a asculta inima bebelușului. Georgiana Lobonț este devastată de vestea pe care a primit-o, mai ales că își dorea foarte tare acest copil, după cum chiar ea a afirmat în numeroasele interviuri, dar și recent, în anunțul despre pierderea sarcinii, de pe pagina personală de Instagram.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Dl doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat…

Sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva”, a precizat Georgiana Lobonț.

Simptomele au fost diferite față de precedentele sarcini

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Georgiana Lobonț a făcut o serie de declarații sincere pe pagina personală de Instagram și spunea că experimentează simptome diferite față de celelalte două sarcini pe care le-a avut înainte. Vedeta a avut grețuri și spunea că acest lucru nu s-a întâmplat și în trecut, atunci când a mai fost însărcinată.

„Azi am avut cele mai mari grețuri. Eu nu am avut grețuri în sarcinile anterioare. Nu mi-a fost rău cu niciun bebe, dar acum e diferit.. Ce ați făcut mămici în situații de genul?  Dacă am avut poftă să mănânc ceva, doar acel ceva am putut mânca, nimic altceva. Dacă simt mirosuri mă ia cu rău. E incredibil de pretențios bebe. Sper să fie doar câteva zile așa”, spunea la acea vreme Georgiana Lobonț.

Adauga un comentariu