Cancan

Georgiana Lobonț a pregătit cele mai frumoase colinde de Crăciun. Ce surprize muzicale îi așteaptă pe fanii cântăreței

Publicat: 02 dec. 2021
Georgiana Lobont colinde
Georgiana Lobonț a pregătit pentru publicul ei numeros cele mai frumoase colinde.

Talentata Georgiana Lobonț a pregătit cele mai frumoase colinde de Crăciun pentru publicul ei numeros. Artista este extrem de apreciată pentru piesele sale și vocea inconfundabilă, iar traseul profesional este în ascensiune.

Georgiana Lobonț a demonstrat până acum că poate aborda mai multe genuri muzicale și își suprinde admiratorii de fiecare dată. Iată ce surprize muzicale îi așteaptă pe fanii cântăreței.

Georgiana Lobonț a pregătit un colaj de colinde pentru fani

La doar 27 de ani, Georgiana Lobonț are o carieră de succes în muzică. Artista a debutat pe scena artistică românească la o vârstă fragedă, iar ambiția ei a ajutat-o să evolueze profesional într-un timp scurt.

Îndrăgita interpretă de muzică populară are o biografie surprinzătoare. Aceasta este împlinită pe plan profesional, iar pe plan personal radiază de fericire. Georgiana Lobonț are un soț devotat, care a renunțat la profesia de medic pentru a o susține pe partenera lui de viață în proiectele muzicale.

Aceasta a abordat de-a lungul timpului mai multe genuri muzicale, demonstrând tuturor că este un artist complet. De la muzica de petrecere până la piese de folclor autentic, cântăreața s-a reinventat de fiecare dată și și-a adaptat stilul muzical în funcție de preferințele publicului.

Mai mult, Georgiana Lobonț a pregătit cele mai frumoase colinde pentru fanii ei numeroși, iar prin sensibilitatea cu care interpretează și dragostea față de tradiții, vedeta a cucerit imediat inimile ascultătorilor.

„Pentru mine folclorul reprezintă datina, tradiția și obiceiurile strămoșești pe care țăranii ni-i le-au lăsat cu mândrie și respect. (…) Folclorul ne reprezintă pe noi ca români, este cartea noastră de identitate și trebuie respectat cu sfințenie.”

Artista a mărturisit că a pregătit și pentru acest an un colaj de colinde pe placul publicului.

Dincolo de cariera artistică de succes, Georgiana Lobonț a avut parte de provocări, dar și de scandaluri. Aceasta a fost implicată într-un conflict cu fostul ei coleg de breaslă și partener de scenă, Armin Nicoară.

Ce spune cântăreața despre surprizele ei muzicale

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind o adevărată revelație a muzicii de petrecere. Extrem de talentată și ambițioasă, interpreta de folclor s-a făcut remarcată de la primele apariții pe scenă. 

Frumoasa cântăreață a mărturisit că provine dintr-o familie de artiști, iar dragostea pentru folclor i-a fost insuflată de către părinți.

„Talentul l-am moștenit din familie. Ambii părinți sunt talentați și au voci frumoase. Tatăl meu a fost dansator la „Ciocârlia” în București, iar sora lui este cântăreața de muzică populară Maria Lobonț. Pot să mă mândresc că provin dintr-o familie de artiști.”, a declarat aceasta.

Georgiana Lobonț a abordat până acum mai multe stiluri muzicale, însă marea ei dragoste rămâne folclorul. Interpreta a avut numeroase colaborări cu alți artiști celebri din România, iar piesele s-au dovedit a fi de un real succes. 

Cu toate acestea, a avut parte și de conflicte cu partenerii de scenă, unul dintre ei fiind nimeni altul decât Armin Nicoară. Se pare că cei doi s-au certat din cauza banilor, iar scandalul de la acea vreme i-a propulsat în atenția publicului.

„Armin e un băiat bun și ne-am înțeles bine dintotdeauna. Am avut oarecum aceeași lungime de undă pentru melodii și proiectele noastre, am avut și avem în continuare mare succes împreună, numai că el nu a înțeles bine de fapt acea situație cu «banii» de la care a pornit conflictul dintre noi și cred că s-a pripit să dea unele declarații.”, a declarat Georgiana Lobonț la vremea respectivă. 

În prezent, cântăreața pregătește alte surprize muzicale, dorind să îi impresioneze pe fani ca de fiecare dată. Admiratorii așteaptă cu nerăbdare momentul în care Georgiana Lobonț va dezvălui care sunt proiectele muzicale pe care le are în prezent. Artista se declară o iubitoare de muzică și folclor și își dorește să transmită acest sentiment prin intermediul pieselor sale.

„Iubesc muzica la cel mai înalt nivel la care se poate ea iubi și pentru asta mi-am dorit să o dăruiesc celor care mă ascultă la o calitate înaltă.”

Georgiana Lobonț a pregătit pentru publicul ei numeros cele mai frumoase colinde. Îndrăgita cântăreață de muzică populară este extrem de apreciată și are un succes răsunător pe scena artistică românească.

Adauga un comentariu