Cancan

Georgiana Lobonț, noua revelație de pe Youtube. Ce studii are artista

Publicat: 05 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Georgiana Lobonț are parte de un succes răsunător în mediul online. Artista a reușit să cucerească inima fanilor într-un timp extrem de scurt de la apariție. Colaborările sale de succces cu Armin Nicoară au reușit să facă zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

La vârsta de 27 de ani, Georgiana a reușit să ajungă acolo unde visa de mică.

Cine este Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț s-a născut la Gherla, în județul Cluj. Pe când avea doar patru ani, cântăreața a urcat pentru prima dată pe scenă, la emisiunea “Tip Top Mini top”. Familia a fost mereu alături de aceasta și a susținut-o în drumul ei spre succes. Părinții acesteia erau obișnuiți cu greutățile pe care aceasta urmează să le întâmpine, aceștia fiind mari iubitori de muzică populară.

Studiile au avut și ele un rol extrem de important în formarea să ca artist. Lansarea oficială și-a făcut-o în anul 2005 în emisiunea “Tezaur Folcloric”, iar în anul 2010 a scos primul album de muzică populară “Mi-o spus frunza fagului”.

Anul 2016 a venit cu o schimbare în viața tinerei Georgiana Lobonț atunci când a ales să urmeze drumul Facultății de Drept din Cluj. În același an, s-a căsătorit cu Rareș Ciciovan căruia i-a dăruit doi copii minunați.

”Am învățat să fiu mai bună, mai calmă, mai înțeleaptă și mai responsabilă. Nu este ușor, mai apelăm la ajutoare. Este solicitant dar până acum am făcut față la tot. Eu cred că am reușit să depășim ușor acea perioadă în care tânjam după odihnă și eu și Rareș, soțul meu, pentru că ne trezeam noaptea foarte des la copiii.

Avem zile în care îi luam cu noi pe la filmări și am văzut că le place în lumina reflectoarelor. M-aș bucura să îmi calce pe urme. Uneori îmi compun piesele stând cu ei. Mă inspiră foarte mult.”, povestea artista în cadrul unui interviu mai vechi.

Ce avere are cântăreața Georgiana Lobonț

După toată munca, Georgiana Lobonț are venituri pe măsură. Artista are un succes impresionant și în urmă cu doar câteva luni s-a mutat într-o vila pentru care a scos din buzunar suma de 120.000 de euro.

Veniturile artistei pentru un eveniment s-ar ridica la suma de 4000 de euro pe lună. Potrivit statisticilor de pe Social Blade, frumoasa artistă câștigă până la 390 de dolari pe zi, cu un singur video pe Youtube.

La un calcul simplu, bruneta ajunge la peste 680.000 de vizualizări pe canalul ei de Youtube, care-i aduc un venit frumușel între 171 și 2.700 de dolari.

La finalul lunii, Georgiana Lobonț poate încasa până la 11.700 de dolari din trei milioane de vizualizări.

Ce spune „prințesa muzicii populare din Ardeal” despre Armin Nicoara

„Armin e un băiat bun și ne-am înțeles bine dintotdeauna. Am avut oarecum aceeasi lungime de undă pentru melodii și proiectele noastre, am avut și avem în continuare mare succes împreună, numai că el nu a înțeles bine de fapt acea situație cu «banii» de la care a pornit conflictul dintre noi și cred că s-a pripit să dea unele declarații.

Eu nu m-am supărat, am fost tristă atunci, pe moment, pentru că nu mă așteptam la reacția lui, dar mai apoi, după ce am discutat și eu și Rareș cu el, l-am făcut sa-și dea seama că nu era așa cum își imagina. I-am dovedit că lucrurile au stat altfel și cred că am lămurit totul. Suntem prieteni în continuare”, a preciza Georgiana Lobont.

Adauga un comentariu