Actualitate

Georgiana, o tânără de 31 de ani din Botoșani, a ajuns cu dureri de cap la Urgențe, iar la scurt timp a murit. De ce suferea, de fapt

Publicat: 18 iun. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Georgiana o tânără de 31 de ani din Botoșani a ajuns cu dureri de cap la Urgențe iar la scurt timp a murit. De ce suferea de fapt
O tânără în vârstă de 31 de ani pe nume Georgiana, din Botoșani, și-a găsit sfârșitul pe patul de spital

Georgiana, o tânără în vârstă de 31 de ani din Botoșani, s-a stins din viață pe patul de spital. Aceasta ajunsese la Urgențe cu dureri puternice de cap. Inițial, a dat vina pe diabet, fiind dependentă de insulină, însă medicii au descoperit că durerile erau cauzate, de fapt, de altceva.

O tânără în vârstă de 31 de ani pe nume Georgiana, din Botoșani, și-a găsit sfârșitul pe patul de spital. Tânăra ajunsese la Urgențe, recent, cu o durere puternică de cap, însă, inițial, a crezut că este din cauza glicemiei, pentru că suferea de diabet, fiind dependentă de insulină încă de la o vârstă fragedă.

Georgiana s-a stins pe patul de spital. Ce au descoperit medicii a cutremurat întreaga familie

Durerile puternice de cap le punea pe seama glicemiei. Însă, odată ajunsă la Spitalul Județean Botoșani, în urma investigațiilor medicale, Georgiana a descoperit că avea, de fapt, o tumoră pe creier. Specialiștii au operat-o pe tânăra de 31 de ani, însă, din păcate, a murit pe patul de spital.

Lacrimi și durere în suflet au rămas în urma decesului Georgianei. Pe rețelele de socializare, apropiații tinerei de 31 de ani din Botoșani au notate mesaje de condoleanțe.

„31 ani… PREA DEVREME! Dumnezeu să te ierte, fetiță frumoasă și sufletistă… Suflet bun și blând! Ai fost un caracter desăvârșit!! Nu te voi uita niciodată. Planul omului este unul, dar planul lui Dumnezeu este altul… Și ție Dani, bunul Dumnezeu să te întărească să poți merge mai departe, să îți dea putere să învingi aceasta durere căpătată prea devreme!! Georgiana, bunul Dumnezeu la revenirea Domnului Hristos pe norii Cerului, să îți pregătească un loc la dreapta Lui…”, este mesajul care apare pe Facebook.

„Ce e viața omului? Mare păcat. Dumnezeu să te ierte!”, „O fată tânără, frumoasă, bun simț și un viitor măreț în față‼ S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. În aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături de familie”, „Drum lin spre cer, odihnă și lumina veșnică draga mea Giorgiana! Am avut fericirea de a te cunoaște! Ai fost un om minunat! Îmi pare foarte rău!”, au mai scris apropiații Georgianei.

Comentarii
Adauga un comentariu