Cancan

Georgina Rodriguez, vacanţă în Dubai. Cât a cheltuit iubita lui Cristiano Ronaldo

Publicat: 05 ian. 2021
colaj Georgina Rodriguez si cristiano ronaldo la Globe Soccer Awards
Georgina Rodriguez a fost în vacanţă în Dubai. Aceasta şi-a urmat iubitul, care a fost prezent la gala Globe Soccer Awards

Recent, Georgina Rodriguez a fost în vacanţă în Dubai. Aceasta şi-a urmat iubitul, care a fost prezent la gala Globe Soccer Awards. Când vine vorba despre despre iubita şi copiii săi, starul de la Juventus Torino nu se uită la bani, Cristiano Ronaldo cheltuind o adevărată avere în Dubai.

La gala Globe Soccer Awards, desfăşurată la finalul anului trecut, Cristiano Ronaldo a primit premiul de fotbalistul secolului.

Georgina Rodriguez, vacanţă în Dubai

La finele anului trecut, Cristiano Ronaldo a fost prezent în Dubai la gala Globe Soccer Awards. A profitat de ocazie şi şi-a luat toată familie cu el, pentru a petrece câteva zile de vacanţă.

Când vine vorba de iubita sa, fotbalistul de la Juventus nu se uită la bani şi îi satisface acesteia toate capriciile. Georgina Rodriguez a profitat din plin de vacanţă şi a cheltuit sume uriaşe, potrivit celor de la Aş. Bruneta s-a pregătit cum trebuie pentru gala unde iubitul ei a primit premiul de fotbalistul secolului. Rochia aleasă a fost roşie, creată de designerul kosovar Lia Stublla. Sandalele Lesilla au fost în jur de 600 de euro. Poşeta a fost una Prada cu pietre preţioase, preţul acesteia fiind 1300 de euro. Machiajul a fost făcut de stilista marocană Rasha Radi. Chiar şi masca purtată a fost una specială. Ar fi prima din lume care ar neutraliza coronavirusul. Este textila, rezista la 50 de spălări fără a-şi pierde capacitate de protecţie. Georgina a impresionat însă zilnic cu ţinutele şi accesoriile purtate.

Distracţie în Dubai

Georgina a postat mai multe moment din vacanţă. Cum era de aşteptat, mai întâi a făcut un tur al magazinelor. A fost însoţită de fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo. Printre cumpărăturile făcute s-au numărat mai multe bijuterii cu preţuri exorbitante.

Într-o altă zi, fotbalistul şi-a dus logodnică la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Dubai, Nammos.

Jurnaliştii de la Aş scriu că toată distracţia l-ar fi costat pe Ronaldo câteva zeci de mii de euro. Nu este însă vreo problemă pentru portughez. El este primul fotbalist care a adunat în cariera aproape 1 miliard de euro. Cei de la Forbes au estimat la începutul anului 2021, că Ronaldo va trece pragul miliardului de dolari. După toate calculele se pare că acesta ar avea o avere estimată la 925 de milioane de euro.

Cu ce se ocupa Georgina Rodriguez înainte de a deveni logodnica lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez se bucură de titulatura de logodnică a celui mai bogat fotbalist din lume, dar și de posesoarea unui inel ce costă peste 500.000 de lire. Partenera lui Cristiano Ronaldo se poate considera o femeie împlinită.

Georgina Rodriguez câștiga în urmă cu mai bine de 9 ani 9,50 de lire pe oră, lucrând pe un post de asistent vânzări, într-un magazin de haine de lux. Atunci a remarcat-o Cristiano Ronaldo, căruia i s-a părut de neacceptat ca o femeie atât de frumoasă să aibă parte de doar atât de puțini bani.

Acum, după aproape 10 ani, bruneta este cea mai bogată iubită de fotbalist din lume, cu o avere de milioane de lire.

Adauga un comentariu