National

Gest emoționant! Ce au făcut un polițist și un jandarm te lasă fără cuvinte

Publicat: 26 apr. 2020

În plină pandemie de coronavirus, pe internet a devenit viral cazul emoționant al unei femei în vârstă care rămăsese fără bani de medicamente. O bătrână a rămas fără bani de medicamente, dar a avut parte de o surpriză atunci când în ajutorul ei au sărit doi polițiști și un jandarm. Povestea emoționantă a fost spusă pe Facebook de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

„A scris încet, de mână, declarația și a plecat spre farmacie. I s-au terminat medicamentele, dar trebuie să continue tratamentul. Abia a ajuns la farmacie și a simțit că o lasă puterile. S-a sprijinit de zid să își tragă răsuflarea. Atunci au apărut lângă ea doi polițiști și un jandarm.

În cuvinte puține le-a spus nevoia și sprijinită de oamenii în uniformă a intrat să-și cumpere tabletele necesare. Banii puțini însă nu ajungeau pentru o cutie. S-au căutat toți în buzunare și din cheta ad-hoc s-a acoperit rețeta. Și pentru că prima misiune a fost îndeplinită, au trecut la următoarea. Doamna a ajuns acasă, în siguranță, condusă până în fața ușii. Vă mulțumim. Vă mulțumim în numele tuturor părinților și bunicilor care au nevoie de sprijin și ajutor. #PolițiaCapitalei”, este mesajul care a apărut pe Facebook.

Val de reacții după ce imaginile emoționate au apărut pe internet

Imaginile cu bătrâna condusă acasă de cei doi polițiști și de jandarm nu i-a lăsat indiferentți pe utilizatorii Facebook. în doar câteva ore, aproape 500 de persoane au redistribuit fotografiile și sute de mesaje frumoase au apărut pe pagina Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Faptele mici fac oamenii MARI! Respect!”, „Da domnule da! Asta-i atitudinea potrivită față de oameni, ajuți când trebuie și pedepsești când este necesar!!! Personal am fost oprit de la începutul carantinei de peste 30 de echipaje de poliție, respectuos mi-au cerut actele, de fiecare dată, le-am prezentat și mi-au urat drum bun…”, „În sfârșit se mai întâmplă și lucruri bune !!! Omenia nu a dispărut.. felicitări”, sunt câteva dintre mesajele apărut ulterior.

Adauga un comentariu