Cancan ultimă oră

Gest șocant la mormântul Mădălinei Manole. Ce a făcut Petru Mircea? Gestul a fost taxat dur

Publicat: 15 iul. 2020

S-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, după ce a decis să își pună capăt zilelor din cauza unei depresii crunte cu care se confrunta. La un deceniu de la trecerea în neființă, soțul artistei a trecut la mormântul celei cu care are un copil și a făcut un gest care a șocat pe toată lumea!

Un admirator de-al artistei a publicat pe contul său de socializare un mesaj în care a descris cu lux de amănunte gestul șocant pe care l-a facut soțul Mădălinei Manole. Bărbatul susține că Petru Mircea, odată ajuns în fața locului unde soția sa este înmormântată, a aruncat ghiveciul de flori pe care i l-a pus tatăl său, Ion Manole.

„În sfârșit Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole a binevoit să treacă pe la Mădălina, însă a avut nesimțirea să arunce la gunoi un ghiveci pus la mormântul Mădălinei de către cineva care o apreciază încă pe Mădălina( adică tatăl ei)”, se arată în postare.

Gestul a fost taxat dur de admiratorul artistei care i-a bătut obrazul pentru modul în care s-a comportat în fața mormântului soției sale. Mai mult de atât, bărbatul a făcut și aluzie la averea pe care a moștenit-o de pe urma artistei.

“Nu toată lumea a primit moștenire averea Mădălinei Manole. Rușine!”, a mai scris el.

Tatăl Mădălinei Manole și-a văzut nepotul doar în ziare

Din cauza relației defectuoase cu ginerele, Ion Manole nu și-a mai văzut nepotul de care îi este foarte dor:

”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: >. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune.”, a declarat tatăl artistei pentru click.ro.

Iubitul secret al Mădălinei Manole. Cine a fost marea ei iubire

Au trecut zece ani de când Mădălina Manole s-a sinucis. În urma ei au rămas niște părinți de neconsolat, un soț și un băiețel care astăzi a ajuns la 11 ani. Și deși au trecut atâția ani de la dispariția artistei, multe detalii au rămas încă neștiute. Probabil, cel mai șocant detaliu este cel legat de o poveste de dragoste extraconjugală, interzisă și neîmpărtășită pe care artista ar fi trăit-o în ultima perioadă a vieții sale.

Iubitul secret al Mădălinei Manole

Deși era căsătorită cu Petru Mircea, și de-abia devenise mama unui băiețel, Mădălina Manole ar fi avut un iubit secret. Potrivit zvonurilor de la acea vreme, dar și a unor declarații șocante făcute de Corina Chiriac, artista ar fi fost îndrăgostită de un coleg de breaslă, care însă nu-i împărtășea sentimentele. Vorbind despre această situație, Corina Chiriac a menționat că Mădălina era tare nefericită pentru că acel coleg ”nu a vrut-o!”. Și ca să-și susțină vorbele, artista a relatat că a asistat la două scene de dragoste dintre Mădălina și bărbatul în cauză, ”care m-au emoționat pînă la lacrimi”.

Cine a fost marea ei iubire

Întrebată fiind despre identitatea bărbatului, Corina Chiriac a menționat că nu va dezvălui nicicând despre cine e vorba. Cert e că Mădălina Manole ar fi fost într-o formă emoțională deplorabilă în ultimele zile ale vieții sale, dat fiind faptul că iubirea nu îi era împărtășită. Mulți au speculat că ideea sinuciderii s-ar fi concretizat chiar pe fondul unui răspuns pe care artista l-ar fi așteptat de ziua ei, dar care n-a venit nicicând.

Cert e că, la momentul morții sale, Mădălina Manole a menționat că nu se „mai simțea frumoasă” și că nu a putut suporta acest gând. „Ştiu că sunt iubită! Îmi pare rău, dar nu mă mai simt frumoasă”, a fost SMS-ul pe care artista i l-a trimis soțului ei cu câteva ore înainte să se sinucidă. Amintim că Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor chiar în casa în care locuia alături de soțul, fiul și soacra sa, în timp ce aceștia dormeau.

Petru Mircea a găsit-o, fără suflare, pe podeaua băii sale, cu capul spart și-ntr-o baltă de sânge. Ulterior, medicii legiști au constatat că lovitura s-a produs în momentul în care a căzut inconștientă, după ce consumase un pesticid puternic.

Adauga un comentariu