Actualitate

Gestul cumplit la care a recurs o femeie din Bucureşti. Din cauza divorţului, s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc

Publicat: 04 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gestul cumplit la care a recurs o femeie din Bucureşti. Din cauza divorţului s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc
La fața locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției

În această dimineaţă, o femeie de 44 de ani din Bucureşti, s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc în care locuia. Motivul pare să fi fost cauzat de faptul că trecea printr-un divorţ. Deşi forţele de intervenţie ajunse la faţa locului au încercat să o convingă să renunţe la gestul de a-şi pune capăt zilelor, femeia şi-a dus planul până la capăt.

Din cauza divorţului, o femeie s-a aruncat de la etajul şapte al blocului unde locuia

Tragedia în care o femeie s-a aruncat de la eajul şapte al unui bloc, s-a produs în această dimineaţă, de 4 august, în jurul orei 9:00. Atunci, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, ar fi vrut să se arunce de la etajul șapte al unui bloc, situat în Sectorul 4, București.

La fața locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

Având în vedere că femeia tocmai trecuse printr-un divorţ, aceasta ar fi vrut acum să se arunce de pe terasa apartamentului său în care stătea împreună cu mama sa.

Cu toate eforturile de convingere depuse, echipajele de prim ajutor nu au izbutit în a o convinge pe femeie să renunţe la gândul de a-şi pune capăt zilelor. Din păcate, aceasta s-a aruncat în gol de la etajul şapte.

Așadar, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit al femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Mama care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

Într-un context similar, amintim de cazul prezentat în edițiile trecute, în care reporterii Cotidianului BZI prezentau povestea mamei de 33 de ani din Timișoara, care s-a aruncat de pe acoperișul un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii săi, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani. Sursele precizau la acea vreme că aceasta urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme.

Din primele informații obținute de către anchetatori, tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se afla la acea vreme în Austria, unde plecase la muncă. Bărbatul urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse din timp, la Primăria Timişoara încă din data de 19 aprilie. Se pare că cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar la un moment dat, femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Mai târziu, însă, după ce tânăra a recurs la acest gest cumplit, diagnosticul stabilit de medici pentru aceasta a fost de o uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante. Acest diagnostic a fost dat cu doar 10 zile înainte de ziua fatifică, atunci când Iulia, mama din Timișoara, a fost internată la clinica de Psihiatrie, unde a stat două zile. Iulia a fost externată în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ.

Așa cum mereu istoria se repetă, astăzi, 4 august, o femeie din București s-a aruncat de la etajul şapte al blocului unde locuia, pe motiv că tocmai trecuse printr-un divorț.

Adauga un comentariu