Cancan ultimă oră

Geta din ”Liceenii”, a trecut prin momente dificile. Ce se întâmplă cu Cesonia Postelnicu

Publicat: 31 aug. 2020
Cesonia Postelnicu, alias Geta din ”Liceenii”

Cesonia Postelnicu, alias Geta din ”Liceenii”, a trecut printr-un proces greu cu fostul ei soț, iar în urma acestuia și-a pierdut fiul în instanță. Toți au văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze, mereu energică și implicată în ceea ce face, dar puțin sunt cei care știu că actrița din ”Liceenii” ascunde o dramă sufletească. Mai mulți ani la rând, Cesonia Postelnicu nu s-a înțeles cu fostul soț, Emilian Simion, astfel ajungând în fața judecătorilor. Sentința pe care a primit-o a îngenuncheat-o: fiul de 17 ani i-a fost încredințat bărbatului.

Potrivit VIVA, actrița din celebra peliculă românească are dreptul la vizite, dar și să își petreacă vacanțele alături de fiul ei de 17 ani. Acestea vor avea loc în urma unui program stabilit.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (…)

Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (ulterior suma a fost majorată, la aproximativ 800 de lei – n.r.)”, se arată în sentinţa magistraţilor.

Cesonia Postelnicu, o actriță iubită de români! Geta din ”Liceenii”, un chip greu de uitat

Cesonia Postelnicu s-a născut în data de 10 martie 1968 la Bacău. Între anii 1997 – 2005, ea a fost căsătorită cu Emilian Simion. Actrița din ”Liceenii” a absolut Universitatea Națională de Teatru și Fiul ”I. L. Caragiale”, din București, în anul 1987.

Potrivit site-ului TNB.ro, Cesonia a jucat în următoarele filme:

„Azucena”, regia Mircea Mureşan, 2005
„Semne pe nisip”, regia Nicolas Mason, 1994
Geta – „Liceenii în alertă”, regia Mircea Plângău, 1993
Geta – „Liceenii Rock`n`Roll”, regia Nicolae Corjos, 1990
„O zi prin Bucureşti” regia Ion Popescu-Gopo, 1986
Geta – „Liceenii”, regia Nicolae Corjos, 1986

Comentarii
Adauga un comentariu