National

Gheorghe Dincă a făcut declarații în premieră, din spatele gratiilor. A dat numele persoanei implicate în dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu

Publicat: 13 iun. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Gheorghe Dincă a făcut declarații în premieră din spatele gratiilor. A dat numele persoanei implicate în dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu
Gheorghe Dinca a oferit primul interviu din inchisoare

Gheorghe Dincă a oferit primul interviu din spatele gratiilor. Bărbatul a venit cu o serie de precizări în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.„Monstrul din Caracal”, după cum a fost supranumit, a povestit pas cu pas prin ce a trecut din momentul în care a fost declarat suspect principal în acest dosar.

Dincă a primit o pedeapsă de 30 de ani de închisoare cu executare, sentința fiind definitivă.

Gheorghe Dincă, declarații în premieră din spatele gratiilor

Gheorghe Dincă a vorbit pentru prima dată din spatele gratiilor, în cadrul unui interviu oferit pentru România TV. „Monstrul din Caracal” a făcut o serie de declarații surprinzătoare în care își susține în continuare nevinovăția.

“Sunt Dincă Gheorghe, sunt 27.05.1953 născut, mi se zice ca poreclă, în Caracal, a lu’ Popicu, am patru copii, am cinci nepoți. Nu știu decât patru nepoți, băieții îi știu, fata nu am apucat să o văd, o nepoată. Și datorită situației create, nu mi-au mai răspuns la telefon, pentru că au vrut să-i introducă în dosar nevinovați, cum și eu sunt nevinovat. Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici dacă eu am săvârșit aceste impuse acuzații.

Prin ce am trecut eu nu vreau să treacă nimeni nici 10 minute. Eu nu am luat un deget, o palmă, un pumn, un baston de la nimeni. De la trupele SAS Slatina, numai bocanci și bombeuri, două ore și 45 de minute nu m-am sculat de jos, să prezinte filmarea. Mă filmau trei încontinuu, eram ca melcul așa făcut și îmi apăram decât fața.

Criminaliștii au fost în curte și au cercetat două luni, nu s-a găsit nimic, ce am făcut eu să dispară? Nu se poate ca într-un butoi să ardă și să nu fie afectat, să scoată între 1.500 și 1.800 de grade, oasele să se calcineze și să se distrugă  ADN-ul. Eu nu am fost nici specialist, vă spun așa în mare. Am dat de niște nebuni, de nenorociți, îmi asum ce spun, au aruncat în fiecare zi câte o petardă. Într-o zi că le-am mâncat, într-o zi le-am dat la câini, într-o zi le-am traficat pentru organe, într-o zi le-am dus la baza NATO. Ascultați-mă, sunt nevinovat”, a mărturisit Gheorghe Dincă.

Unde susține Gheorghe Dincă că se află Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Întrebat fiind unde se află, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a pus totul în cârca autorităților.

„Păi am scris pe hârtie, întrebați-o pe doamna Hăineală, pe doamna procuror Hăineală, că mi-a interzis, a zis nu mai scrie”, a spus Dincă.

De asemenea, acesta susține că este nevinovat și „a șters pe jos” cu autoritățile.

„Sunt și un pic nervos, dar îmi aduc aminte prin ce am trecut, Doamne ferește. Eu cred că doar Dumnezeu m-a reparat. Un polițist, comisar-șef, doctor, psiholog, mare șmecher la IGPR București m-a anchetat din 01.08 până în 09.01.2020 și a ieșit ca un prost, că e un prost, pe postul TV, pe data de 11.12.2019, și a declarat, m-a amenințat cu moartea să nu schimb declarația. Ce înțelegeți prin asta? El cu gura lui, nu l-a pus nimeni.

Eu nu sunt vreun șmecher, șofer la ocazie. ‘Ce faci?’, ‘Păi, cât?’, ‘Atât’. Eu n-am luat cu japca pe nimeni, n-am făcut nimic. Credeți-mă ce vă spun. N-am, că dacă știam veneam și cu Biblia, jur cu mâna pe Biblie, nu am făcut acele impuse. Sunt impuse. Prin ce am trecut să nu treacă nimeni și care nu crede să accepte scris să-l bat eu un sfert de oră cum m-au bătut trupele de mascați SAS. Au rupt oase în mine și au mințit ca niște escroci. I-au speriat pe toți, au vrut să bage familia și prieteni. Au pus 58 de martori în rechizitoriu. Am dat de niște nenorociți!”, a relatat Gheorghe Dincă din spatele gratiilor.

Comentarii
  • daca avea coaie putea sa spuna de la inceput de cand l-au ridicat politistii ca fetele nu sunt ucise ci rapite si vandute pentru organe sau pentru trafic de fete pentru prostitutie si sa de-a numele tuturor celor implicati.

    restul e can-can. acu dupa 4 ani de la fapta comisa nu-l mai crede nimeni.

  • Eu cred că caracatița este ff mare și orice ar fi spus erau acoperiți și cu siguranță el a fost amenințat cu moartea daca vorbește mai mult.

  • Toți violatorii și criminalii din pușcării spun că sunt nevinovați.Unde sunt neica fetele,daca nu ești vinovat ?

Adauga un comentariu