National

Gheorghe Dincă atacă din închisoare. Criminalul din Caracal o terorizează pe avocata Luizei Melencu

Publicat: 25 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gheorghe Dincă a devenit unul dintre cei mai de temut oameni din România. După ce două tinere au dispărut din cauza lui și nimeni nu a mai aflat nimic despre ele, bărbatul a ajuns după gratii, dar se pare că nici acolo nu a putut fi pus la punct. Agresorul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu o terorizează pe avocata celei dintâi numite.

Gheorghe Dincă o hărțuiește pe avocată
Cazul Caracal este din ce în ce mai complicat și este drum lung până la un verdict final, deşi au trecut doi ani de zile de la dispariţia celor două adolescente, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. Nu s-a mai auzit nimic de ele și nu sunt semne că ele ar mai fi încă în viață.

Deși este considerat principalul suspect, se pare că Dincă nu are niciun fel de remușcare și nu ezită deloc să deranjeze cu atitudinea lui. Avocata Luizei Melencu spune că este terorizată de Gheorghe Dincă, de când acesta o sună chiar și de zeci de ori pe zi și o amenință în cele mai neplăcute moduri.

Carmen Obârșanu, avocata Luizei Melencu, a intentat un proces încă de anul trecut pe numele lui Gheorghe Dincă. Aceasta a depus o plângere pentru tâlhărie, după ce avocata Luizei Melencu a susținut că telefonul fetei ar fi fost furat de Gheorghe Dincă și vândut altei persoane, care nu încetează din apelat și o deranjează încă de doi ani.

Se pare că de pe numărul fetei s-ar fi dat aproximativ 100 de apeluri imediat după ce tânăra a dispărut, iar avocata care o reprezintă nu mai suportă hărțuirea de care are parte de mult timp. Dosarul Caracal este trimis în judecată de către cei de la DIICOT, la Tribunalul din Olt și urmează a fi citat.

Toată familia lui Gheorghe Dincă urmează să se prezinte la apel pentru declarații. Avocata și bunicul Luizei nu vor putea ajunge, pentru că au întâmpinat probleme în ceea ce privește zborul de la Timișoara, dar vor trimite actele prin fax.

Gheorghe Dincă, atitudine sfidătoare la judecată
Gheorghe Dincă a avut încă de la început o atitudine sfidătoare și arogantă, deși este considerat principalul suspect. Bărbatul continuă să dea declarații care nu corespund și care induc în eroare anchetatorii, ce nu pot da nici acum un verdict final, la doi ani de la nefericitul eveniment.

La început, presupusul criminal explica cum le-a chinuit pe cele două fete, la distanță de doar trei luni, cu lux de amănunte. Mai apoi, el spunea că regretă faptele sale, dar și că ar fi nevinovat, lucru ce îi încurcă extrem de tare pe specialiști.

Adauga un comentariu