Bzi.ro

Gheorghe Dincă, expertizat psihiatric. Ce caută specialiștii INML

Publicat: 09 oct. 2019
57 Vizite 0 Comentarii

Marți, 8 octombrie 2019, Gheorghe Dincă a purtat discuții cu specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Se pare ca expertiza psihiatrică la care e supus monstrul de la Caracal va continua.
Gheorghe Dincă a stat de vorbă săptămâna trecută cu doi experți de la Biroul Federal de Investigații (FBI). Acestia i-au făcut profilul psihologic. În primă fază, specialiştii au văzut fiecare înregistrare făcută de anchetori. Este vorba despre înregistrările de la percheziţiile din casa lui Gheorghe Dincă. Dar şi din locurile în care presupusul criminal a declarat că a aruncat rămăşiţele Luizei Melencu.

În urmă cu opt ani, Gheorghe Dincă a fost internat la secția de psihiatrie a Spitalului Județean din Slatina. Dacă inițialpresupusul crimninal a fost internat cu diagnosticul de sindrom anxios depresiv, ulterior medicii au precizat că bărbatul suferă de tulburări de personalitate și de comportament cauzate de consumul de alcool.
Raportul comisiei psihiatrice va fi gata peste 30 de zile, timp în care Gheorghe Dincă ar putea fi supus mai multor şedinţe de expertiză psihiatrică.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit