Cancan

Gheorghe Dincă, “terorist” în închisoare! Ce le face colegilor de puşcărie

Publicat: 27 apr. 2020

Gheorghe Dincă este cunoscut drept un “terorist” în Penitenciarul din Slatina, unde este închis. Surse bine informate au dezvăluit ce le face celorlalți deținuți monstrul din Caracal, care le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu anul trecut.

Gheorghe Dincă, “terorist” pentru colegii din penitenciarul în care este închis

După multă vreme în care a trăit în stres din cauza colegilor din închisoare care l-au amenințat și i-au adus injurii, Gheorghe Dincă s-a transformat în “terorist” din victimă. Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit, el a decis să-i reclame pe toți cei care îl terorizează, motiv pentru care aceștia au început să se aleagă cu rapoarte care vor cântări decisiv atunci când vor solicita eliberarea condiționată, relatează spynews.ro.

În plus, monstrul din Caracal ar fi solicitat conducerii un dulap pentru haine, lenjerie curată și un televizor modern, în condițiile în care ar avea în cameră un model vechi, cu tub, au mai spus sursele din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată și este acuzat că le-a răpit, violat şi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu; iar apoi le-a incendiat cadavrele ca să scape de orice urmă a atrocităților comise.

“În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, au transmis oficialii DIICOT într-un comunicat.

Adauga un comentariu