National

Gheorghe Falcă a făcut un preinfarct din cauza lui Dacian Cioloș

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Falcă a făcut un preinfarct din cauza lui Dacian Cioloș
Gheorghe Falcă a povestit un episod mai necunoscut despre Dacian Cioloș

Dacian Cioloș se află în atenţia publică în ultima săptămână din cauza faptului că și-a depus demisia de la șefia USR. Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL povestește un episod mai puţin cunoscut opiniei publice. Acesta susţine că din cauza fostului lider al USR a făcut preinfarct.  Acesta menţionează, într-o declarație făcută la un post de televiziune despre faptul că s-a ocupat de campania electorală din 2016.

Dacian Cioloș a fost implicat în campania electorală a PNL în 2016 fiind propunerea de premier a liberalilor. Asocierea cu Cioloș s-a dovedit devastatoarea pentru PNL care a pierdut la scor în fața PSD alegerile parlamentare.

Gheorghe Falcă a făcut preinfarct din cauza lui Dacian Cioloș

Invitat la o emisiune TV, Gheorghe Falcă a povestit cum a făcut preinfarct din cauza lui Dacian Cioloș. Totul s-a produs în campania electorală din 2016 în momentul în care actualul europarlamentar se ocupa de campania electorală a PNL. Acesta s-a ocupat inclusiv de imaginea lui Dacian Cioloș, pe atunci folosită pentru PNL. Acesta s-a arătat șocat în momentul în care Cioloș a ieșit public şi a afirmat faptul că nu și-a dat acordul pentru acest lucru, în pofida faptului că acordul exista:

(…) Îmi aduc aminte de anul 2016, când ba ne spunea că vrea să fie premierul nostru, ba ne spunea că nu avem voie să îi folosim imaginea. Eu chiar atunci am făcut un preinfarct în perioada aia de campanie, pentru că eu am fost într-un conflict cu dânsul că eu i-am folosit imaginea.

Eu am fost cel care a folosit imaginea și care am făcut acele documente cu imaginea dânsului și, la un moment dat, într-o emisiune, a spus că el nu ne-a permis așa ceva, ceea ce era un fals, pentru că nu puteam să îi folosesc imaginea până nu i-am prezentat”, a declarat Gheorghe Falcă la Antena 3. 

 

Dacian Cioloș a fost folosit de PNL în campania din 2016

În 2016 PNL a ales să facă o campanie electorală în care l-a susţinut, pentru funcția de premier, pe Dacian Cioloș. Toate bannerele făcute de liberali îl aveau drept propunere pentru funcția de premier pe fostul președinte USR. Decizia a stârnit un val negativ de reacție în interiorul formațiunii liberale, iar campania s-a dovedit a fi un adevărat dezastru pentru liberali care au pierdut la un scor umilitor în fața PSD. La acea vreme, Dacian Cioloș nu părea dornit să se înscrie într-un partid:

Eu, dacă o să intru într-un partid, va trebui să am convingerea că sunt întrunite condiţiile să pot să duc unele lucruri mai departe. Dacă cineva vrea să scoată de la mine că vreau sau nu să intru într-un partid spun acelaşi lucru: nu mi-am pus problema. (…) spunea Cioloș

Dacian Cioloș și-a dat demisia din funcția de președinte al USR

În altă ordine de idei vă aducem aminte faptul că în urmă cu doar o săptămână, Dacian Cioloș a ales să-și dea demisia din funcția de președinte al USR. Fostul premier s-a arătat dezamăgit de faptul că nu i-au fost acceptate propunerile cu care a venit în Biroul Politic Permanent:

Am decis să demisionez din poziția de președinte, rămân în continuare în partid. Partidul are nevoie de reîmprospătare și reconectare la societate. În continuare va rămâne intermiar Cătălin Drulă până când conducerea partidului va susține alegeri pntru poziția de președinte. (…) menționa Dacian Cioloș.

 

Adauga un comentariu