Cancan ultimă oră

Gheorghe Turda și-a pus sufletul pe tavă! Artistul a încercat să-și refacă viața amoroasă

Publicat: 20 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Turda și-a pus sufletul pe tavă Artistul a încercat să-și refacă viața amoroasă
Gheorghe Turda și-a pus sufletul pe tavă! Artistul a încercat să-și refacă viața amoroasă

Gheorghe Turda este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară din țara noastră. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască o carieră de succes în industria muzicală. În cei peste 55 de ani de experiență de marile scene, îndrăgotul artist a dus mai departe iubirea pentru folclor.

Ei bine, dacă în viața profesională a bifat reușită după reușită, nu la fel s-a întâmplat și în cea personală. După ce soția sa a murit, Gheorghe Turda a încercat să-și refacă viață alături de o altă femeie, însă nu a reușit să găsească pe nimeni care să se ridice la nivelul așteptărilor sale.

Gheorghe Turda, totul despre încercările eșuate de a-și reface viața

Gheorghe Turda se bucură de un parcurs profesional așa cum alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze, dar și de o familie frumoasă și nepoți care îi aduc zâmbetul pe buze. Din păcate, tot acest tablou nu este complet fără regretata sa soție, cea care i-a fost alături timp de aproape 37 de ani.

După moartea partenerei sale, artistul a încercat să-și refacă viața alături de o altă femeie, însă toate încercările sale au fost în zadar.

Se pare că lucrurile nu au mers între ei, iar acum Gheorghe Turda își dorește să aibă alături o femeie simplă, care să nu-și dorească să profite de faptul că este o personalitate cunoscută.

„Am avut niște încercări de a îmi reface viața, după ce a murit soția. Am făcut parastasul de un an, doi, și am spus că trebuie să îmi refac viața într-un fel. Am încercat cu prima, nu a mers, am încercat cu a doua, nu a mers, și acum chiar m-am lecuit. Până la urmă trebuie să cunosc pe cineva pe sufletul meu, însă nu vreau o femeie cu figuri, cu cancanuri. Nu vreau să mai profite de valoarea mea”, a mărturisit Gheorghe Turda pentru Spynews.ro.

Artistul nu o poate uita pe regretata sa soție

Gheorghe Turda și regretata sa soție au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au avut o relație specială, tocmai de aceea pierderea sa a fost de departe unul dintre cele mai grele momente prin care a fost nevoit să treacă.

Chiar și acum, după mulți ani, nu și-o poate scoate din minte. Ba mai mult decât atât, spune că nimeni nu îi va putea lua locul.
Cu toate acestea, cântărețul vrea să-și refacă viața alături de o femeie simplă, care să-l iubească pentru ceea ce este el, nu pentru statutul social.

„Nimeni nu o va putea înlocui pe soția mea. Îmi doresc o doamnă pe care să o iubesc, să țin le ea și ea să țină la mine, dar să nu fie interes la mijloc. Vreau o femeie cum a fost doamna Turda, ca și caracter, să țină la casă, să țină la bărbat și la nepoți”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Adauga un comentariu