Local

„Ghetuțe pentru pitici”, campanie de Crăciun, inițiată de trei studente de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ghetuțe pentru pitici campanie de Crăciun inițiată de trei studente de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași
Ghetuțe pentru copii” este o campanie de strângere de fonduri desfășurată de trei studente din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, specializarea Relații Publice și Publicitate împreună cu Asociația „Semper Dignus”

„Ghetuțe pentru pitici” este o campanie de strângere de fonduri, desfășurată de trei studente din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, specializarea Relații Publice și Publicitate, împreună cu Asociația „Semper Dignus”. Campania se desfășoară până pe 16.12.2022 și își propune să strângă 44 de perechi de ghete, jucării și cărți pentru a le dărui copiilor din satul Buhăieni, comuna Andrieșeni

Cele trei studente care vor aduce zâmbete pe chipul copiilor din satul Buhăieni, comuna Andrieșeni, sunt Cristiana-Maria Chiriac, Ana-Maria Goria și Adelina-Maria Miron, iar scopul campaniei este de a strânge 44 de perechi de ghete, alături de jucării și cărți.

De asemenea, în cadrul comunității se află 15 copii de grădiniță și 29 de elevi de clase primare, iar cei care vor să facă un copil fericit sunt încurajați să contacteze pagina de Facebook a campaniei – ,,Ghetuțe pentru pitici”.

„Ghetuțe pentru pitici”, campanie de Crăciun pentru a-i bucura pe copii

Sărbătorile de iarnă se apropie și, ca în fiecare an, copiii sunt cei mai nerăbdători să vină Moș Crăciun, încărcat de daruri. Cristiana-Maria Chiriac, Ana-Maria Goria și Adelina-Maria Miron sunt trei studente care, împreună cu Asociația „Semper Dignus”, au început o campanie de strângere de fonduri. Ele doresc să strângă 44 de perechi de ghete, jucării și cărți pentru a le dărui copiilor din satul Buhăieni, comuna Andrieșeni.

„Pentru că, în cel mai scurt timp, sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, eu și colegele mele de facultate, Adelina și Ana, dorim să aducem o bucurie copiilor din Buhăieni. Dorim să îi încălțăm pe cei mici cu o pereche de ghetuțe. Legat de transport, ne putem deplasa până la domiciliu sau stabilim un punct de întâlnire cu persoanele care doresc să se implice în campania «Ghetuțe pentru pitici»”, a declarat Cristiana-Maria Chiriac.

Pentru detaliile legate de transport se va discuta personal cu donatorul, stabilindu-se un punct comun de întâlnire.

Adelina-Maria Miron: „Știm că la final vom face fericită o întreagă comunitate de copii”

Studentele de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași sunt foarte încântate de campania pe care au implementat-o și sunt sigure că obiectivele vor fi îndeplinite. La final, 44 de copii se vor bucura de încălțări noi pentru iarnă.

„Mă bucur mult că am ocazia să implementez alături de colegele mele o campanie așa frumoasă. Știu că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele și vom face 44 de copii de grădiniță și clase primare mai fericiți și pregătiți de colindat. Cei care doresc să ni se alăture ne pot contacta pe pagina de Facebook a campaniei «Ghetuțe pentru pitici», unde pot găsi mai multe detalii despre procesul de donație”, a declarat Ana-Maria Goria.

„Sunt mândră că împreună cu cele două colege ale mele, Cristiana și Ana, am reușit să implementăm campania «Ghetuțe pentru pitici», iar acest lucru ne aduce bucurie, întrucât știm că la final vom face fericită o întreagă comunitate de copii. Mărimile ghetelor pentru cei 44 de copii se încadrează între 25 și 41. Încurajăm oamenii să ne contacteze pe pagina noastră de Facebook, pentru a le colecta donațiile”, a declarat Adelina-Maria Miron.

„Ghetuțe pentru pitici”, campania de Crăciun, inițiată de cele trei studente din Iași, va reuși să aducă zâmbetul copiilor numai cu ajutorul vostru!

Comentarii
Adauga un comentariu