National

Gigi Becali a construit biserici în Africa. Oamenii stau la coadă pentru a se creștina

Publicat: 12 iun. 2021
Gigi Becali cu mâinile ridicate
Afaceristul a investit sute de mii de euro pentru comunitățile din Africa.

Oamenii din Africa stau la coadă pentru a se creștina în bisericile construite de Gigi Becali. Afaceristul a investit sute de mii de euro pentru comunitățile din Africa, potrivit Antena 3.

Gigi Becali a povestit pentru Antena3 ce l-a inspirat să investească în construirea unor biserici în Africa.

”A venit o măicuță negresă la Dragomirna, la mănăstire, și cerea o mie de euro. A sunat de acolo și i-a cerut nevestei mele o mie de euro. Eu eram lângă ea în pat când i-a cerut asta. I-a spus că și 10 euro contează. Atunci i-am zis să vină la București la mine la palat. A venit a doua zi, mi-a arătat despre ce e vorba, i-am zis că de acum încolo nu va mai cerși niciun ban de la nimeni, că ea cerșea bani prin România și ducea acolo. (…) Nu o consider egală pentru că Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc. Și atunci ei (n.r. africanii) nu sunt egali săracii cu noi. Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare. Noi am primit prea mult și nu suntem mulțumiți. Săracii, n-au primit și sunt mulțumiți cu puțin.”, a declarat Gigi Becali într-un interviu pentru Antena3.

Gigi Becali a dezvăluit că această misiune este pentru a face binele întru Hristos. Gestul său i-a determinat pe africani să învețe imnul României şi cântecele religioase în română pe care le cântă des la desfășurarea lucrărilor de construcție sau la anumite ceremonii.

Gigi Becali: „Îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos și dacă vrei să fii cu Hristos trebuie să faci bine”

Omul de afaceri a precizat că toate lucrările au fost binecuvântate şi totul a mers conform planului.

„Am trimis arhitecți ingineri și pictori africanii au învățat imnul României în semn de mulțumire

Interesul meu este numai unul singur. Îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos și dacă vrei să fii cu Hristos trebuie să faci bine.

Și dacă vrei să faci binele trebuie ca să vezi cum oameni mor de foame și de sete acolo și tu aici ai bogății.

Vezi oameni care au două mâini și două picioare ca și tine numai care are piele neagră, mor de foame și de sete și tu dacă ești indiferent nu mai ești cu Cristos, ești cu dracii pe lumea cealaltă pentru că pe tine nu te-a interesat deloc.

Comentarii
Adauga un comentariu