Sport

Gigi Becali a vorbit despre femeile care joacă fotbal: „Mie îmi e milă”

Publicat: 11 aug. 2020
ALT=«Patronul FCSB, Gigi Becali»
Patronul FCSB, Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vut un nou derapaj, care ar putea fi considerat sexist, dând detalii despre noua echipă de fotbal feminin

„Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro și avem echipă. Eu iubesc foarte mult femeile. Și mă gândesc: «bă, dacă îi dă o minge în țâță?» Mie îmi e milă de femei. Mie tare îmi e teamă să nu îi dea cu mingea în țâță”, a spus acesta în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

Totuși, la finalul intervenției telefonice, sancționate de moderatorul Radu Naum, Gigi Becali a încercat să repare situația: „Dacă am supărat pe cineva sau dacă glumele mele vi s-au părut deplasate, să mă iertați”.

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a anunțat la începutul lunii iulie o sancțiune dură pentru Gigi Becali, patronul FCSB, și pentru echipa roș-albastră. Gigi Becali a fost suspendat pentru 4 luni și a primit o amendă de 65.000 de lei (13.400 de euro). În plus, FCSB a fost și ea amendată cu 10.000 de lei (2.065 de euro). Decizia vine după ce FRF s-a autosesizat după declarațiile sexiste ale lui Becali.

Gigi Becali a făcut dezvăluiri halucinante. Acesta ar deține cel mai rapid tratament pentru COVID-19

Gigi Becali surprinde de fiecare dată cu afirmațiile pe care le face. După ce inițial a afirmat că nu consideră ccă pandemia de SARS-CoV-2 reprezintă o problemă atât de serioasă, acesta a menționat că a găsit tratamentul eficient pentru coronavirus. Latifundiarul din Pipera a specificat că a cunoscut persoane infectate cu noul coronavirus dar care s-au vindecat după numai câteva zile. Leacul miraculos ar fi o combinație de minerale și vitamine.

Gigi Becali, despre tratamentul pentru coronavirus

Șoferul și două menajere ale lui Gigi Becali ar fi contactat virusul nemilor. Patronul FCSB a afirmat că au reușit să se pună repede pe picioare după ce le-a fost administrat amestecul anterior menționat.

„Au fost infectaţi şi i-am izolat într-o casă, le-am făcut vitamina C, 30 de grame, amidon, vitamina D şi zinc şi la revedere, în 5 zile au ieşit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu”, a spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera și-a manifestat revolta cu privire la faptul că foarte multe țări din Europa ne interzic accesul pe teritoriu deși cazurile de infectare înregistrate de ei au fost mult mai grave.

Gigi Becali a făcut declarații incredibile despre pandemia de coronavirus: „Care moare, moare, mergem și-l îngropăm”

Gigi Becali s-a testat în ultimele luni de mai multe ori pentru coronavirus. Acesta a afirmat că nu poartă niciodată mască de protecție.

”Eu mă împărtășesc și nu mă îmbolnavesc de niciun COVID. Domnul să ne ajute!”, a afirmat Gigi Becali.

”Dacă eu merg la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu are cum să fie niciun fel de microb de COVID. Nu are cum să îmi fie teamă. Nu se apropie. Uleiul care este mirul ungerii de la Sfântul Maslu… Pe tema asta nu vorbim că și-asa nu crede lumea. Vorbim despre ce se întâmplă. Eu nu port mască. Nu port mască nu pentru că nu vreau. Eu am făcut testul, pentru că am clinică, și sunt sănatos”, a spus latifundiarul din Pipera.

Adauga un comentariu