Sport

Gigi Becali dă marea lovitură la FCSB. Dennis Man se transferă pe o sumă fabuloasă și semnează cu un club uriaș din Europa

Publicat: 11 mai 2020

Dennis Man și Florinel Coman sunt jucătorii în schimbul cărora Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro de la cluburi importante din fotbalul european. FCSB are cei mai râvniți jucători din Liga I.

FCSB este una dintre cele mai urmărite echipe din Liga I, în fiecare sezon. Echipa patronată de Gigi Becali a investit sume importante de bani în transferurile jucătorilor, în special cei aduși de la FC Viitorul, iar acum vicecampioana României se pregătește pentru o nouă vară istorică pe piața de mercato.
Nicolae Stanciu deține recordul Ligii I pentru cel mai scump jucător cumpărat de o echipă din străinătate. În vara lui 2016, belgienii i-au plătit lui Gigi Becali suma de 9,7 milioane de euro pentru transferul mijlocașului de la FCSB, însă recordul poate fi doborât chiar în vara acestui an.

Becali pregătește marea lovitură la FCSB. Fiorentina îl vrea pe Dennis Man

Dennis Man și Florinel Coman sunt jucătorii în schimbul cărora Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro de la cluburi importante din fotbalul european. Patronul de la FCSB le-a transmis echipelor care sunt interesate de aducerea lui Florinel Coman că mijlocașul va pleca de la FCSB doar pentru o ofertă de 10 milioane de euro, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Orlando City, din MLS, și AS Roma sunt cele două cluburi care s-au interesat în această perioadă de aducerea lui Florinel Coman din vară.

În sezonul următor, Dennis Man ar putea evolua și el la o echipă importantă din fotbalul european. Atalanta, Sheffield United, Feyenoord și Fenerbahce sunt cele trei cluburi care au discutat cu oficialii de la FCSB pentru un eventual transfer al mijlocașului de 21 de ani. Însă, conform presei din Italia, în cursa pentru semnătura lui Dennis Man a mai intrat încă o echipă din Serie A.

Oferta Fiorentinei pare a fi pe placul lui Gigi Becali

Fiorentina este recunoscută pentru tinerii pe care îi promovează, iar acum vrea să-și încerce din nou norocul cu un fotbalist român de mare perspectivă. După încercarea eșuată cu Ianis Hagi, în 2016, gruparea viola speră să dea marea lovitură de această dată cu Dennis Man, fotbalist pe care oficialii clubului speră să-l transfere cu 10 milioane de euro. Oferta pare a fi pe placul lui Gigi Becali, însă, în afara lui Feyenoord, toate celelalte cluburi sunt dispuse să plătească aceeași sumă pentru aducerea lui Dennis Man în vara acestui an, astfel că decizia finală îi va reveni mijlocașului de 21 de ani.

5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
7 goluri și 4 pase decisive a reușit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezo

Adauga un comentariu