Sport

Gigi Becali este hotărât să se retragă definitiv! Meme Stoica a confirmat

Publicat: 29 sept. 2020
Gigi Becali
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este hotărât să se retragă definitiv din spațiul public

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este hotărât să se retragă definitiv din spațiul public. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica. Directorul sportiv al FCSB a precizat că de acum va vorbi el mai mult despre echipă.

„Aceasta este calea pe care a ales-o Gigi Becali și nu va renunța la ea. Eu dacă nu vorbesc fac cancer la limbă!”, a comentat situația Mihai Stoica.

Directorul sportiv al FCSB a negat informația potrivit căreia Gigi Becali ar fi fost infectat cu Sars-CoV 2.

„Acest virus este parșiv și foarte periculos”, a adăugat Mihai Stoica.

Gigi Becali este hotărât să se retragă definitiv! Meme Stoica a confirmat

Mihai Sotica a menționat, în legătură cu echipa, că se iau toate măsurile pentru a-i feri pe jucători de infectarea cu COVID-19, dar este foarte dificil. Acesta dă rexemplul celor de la PSG, unde s-au depistat mai multe cazuri de infectare.

„Jucătorii noștri respectă toate normele. PSG are toate condițiile și s-au infectat toți de acolo. E un virus… transmiteți tuturor apropiaților acest mesaj: este foarte periculos, foarte parșiv acest virus. Am mers peste tot cu mască, nu mergeam pe nicăieri și în casă stăteam separat de restul familiei. Cu toate astea, am făcut o formă severă. Nu am fost bine deloc, ți se ia de tot pofta de mâncare, tușeam non stop, am avut probleme foarte mari, dar eu nu am avut nicio legătură cu echipa. De foarte mult timp nu am mai stat cu echipa“, a spus Mihai Stoica.

„E un virus foarte periculos“

Directorul sportiv al FCSB a atras atenția că noul coronavirus este extrem de periculos și că el s-a testat în mod repetat.

„Acum două săptămâni am ieșit negativ. Am făcut până acum 16 teste, primele 14 au ieșit negative. E un virus foarte periculos. Oriunde ai o problemă, acolo acționează. Am avut atâtea variante de simptomatologie… e de speriat, credeți-mă!”, a adăugat Mihai Stoica.

Supărat că nu a investit în adicerea de jucători

FCSB, fără 15 jucători și 14 membri ai staff-ului tehnic, toți depistați cu COVID-19, a fost învinsă de Slovan Liberec, scor 0-2, și a încheiat parcursul european în turul trei preliminar al Europa League.
Nana Falemi, fost fotbalist al grupării „roș-albastre” la sfârșitul anilor ’90 – începutul anilor 2000, a transmis după meci că, în efectiv complet, FCSB ar fi învins fără emoții Slovan Liberec, iar unul dintre vinovații pentru ratarea calificării este Gigi Becali, pentru refuzul de a achita sumele cerute de agenți pentru transferurile fotbaliștilor de la Astra.

Gigi Becali, criticat de Nana Falemi după înfrângerea cu Slovan Liberec

„Cătălin – bucătarul, dacă ar fi fost trecut pe foaie și juca, arăta mai mult fotbal decât cehii. 100 la sută știe mai mult fotbal decât jucătorii lui Liberec, în 30 de ani de când e la club. L-ai băgat pe Simion, a jucat, l-ai băgat pe Șut, a jucat, a venit Enache, a jucat. Și copiii de mingi, dacă intrau, jucau bine. Păcat, într-o zi normală, cehii plecau cu plasa plină. Le-au trebuit 60 de minute să își dea seamă că joacă cu un om în plus, așa frică le-a fost de FCSB! Și la ora asta, cehii încă nu și-au dat seama că băieții de la FCSB nu puteau mai mult. Lui Gigi să îi pară rău că s-a zgârcit la parale, cu agenții! Cu 3 jucători buni, FCSB se califica și dacă îl trecea pe foaie pe Cătălin – bucătarul!”, a transmis Nana Falemi pe contul personal de Facebook.

Din cauza înfrângerii cu Slovan Liberec, FCSB ratează pentru al treilea an la rând prezența în grupele unei competiții continentale, o premieră negativă de când Gigi Becali a preluat clubul. După eliminarea din Europa League, pentru FCSB urmează, dacă meciul nu va fi amânat de LPF, confruntarea cu Poli Iași, programat inițial mâine, de la 21:45.

Adauga un comentariu