Cancan

Gigi Becali îi întrece pe toți! Incredibil ce a spus despre Viorica Dăncilă: „Ce să…”

Publicat: 15 nov. 2019

Gigi Becali a făcut, miercuri, la ieșirea de la sediul DNA, declarații șocante atunci când a fost întrebat de jurnaliști dacă ar trebui să existe o dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, candidații din turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Președintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie. Ce să votez femeie președinte? Ne ducem pe miriște? Că facem confruntare cu Iohannis.

Dacă ești bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat. Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Biblie. Nu se poate să fie președinte femeie”, a declarat patronul FCSB, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali a fost prezent, miercuri, la sediul DNA din București, pentru a ridica o ordonanță de clasare. El a afirmat că a stat aproape 2 ore în fața procurorilor pentru că a așteptat semnătura procurorului pe clasare și că urmează să primească pe mail confirmarea.loading...

Comentarii
  • Omul ăsta are serioase lacune în privința înțelegerii conceptului de democrație modernă. E drept că pe o linie mai puțin periculoasă decât aceea urmată de politicienii celebrii cu care ne-am pricopsit după 1989. Nu e nici măcar conștient că servește cui n-ar trebui atunci cnd se avântă în declarații publice.

Adauga un comentariu