Sport

Gigi Becali, ofertă-record pentru Valentin Mihăilă! Ar putea deveni cel mai scump jucător transferat de FCSB

Publicat: 18 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali ofertă-record pentru Valentin Mihăilă Ar putea deveni cel mai scump jucător transferat de FCSB

Gigi Becali (61 de ani) a recunoscut că a făcut o ofertă pentru Valetin Mihăilă (19 ani) de la Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului este dispus să ofere o sumă fabuloasă în schimbul tânărului jucător.
Cinci milioane de euro este suma propusă de Becali pentru transferul lui Mihăilă, jucător pe care îl laudă pentru prestațiile sale din ultima perioadă.

„Mihăilă nu e încă, dar va fi! E adevărat, e jucător! Am dat eu 5 milioane pe el! Am oferit 5 milioane. E un jucător despre care se va auzi mult în viața asta, dar nu la ora asta. Da, am făcut oferta printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentez, m-am scăpat. N-am făcut, nu, e doar așa, ziceam așa, cred că valorează!”, a spus Becali, la Pro X.

Patru goluri a înscris Mihăilă în acest sezon pentru cei de la U Craiova. Acesta a bifat și patru selecții în naționala U21, pentru care a marcat de patru ori.

Ar putea fi cel mai tare transfer

Dacă transferul lui Mihăilă la FCSB pentru cinci milioane de euro s-ar realiza, acesta ar deveni cel mai scump jucător transferat de Becali la actuala vicecampioană a României, depășind astfel recordul lui Florinel Coman, transferat de la Viitorul pentru trei milioane de euro.
Ilie Dumitrescu a fost cucerit de noua „perlă” a Universității Craiova, Valentin Mihăilă.

„Acest jucător are ceva ce nu au mulți jucători în România, plecarea de pe loc. Îmi place. Nu există un asemenea jucător la noi în campionat. Dați-mi un exemplu, nici măcar la FCSB nu există. La viteză, e peste Coman. Cred că e cel mai bun din România”, a spus Dumitrescu

Adauga un comentariu