Cancan ultimă oră

Gigi Becali, primele declarații despre nunta lui George Simion și brânza făcută cadou

Publicat: 11 aug. 2022
Gigi Becali zâmbește
Ce spune Gigi Becali despre donația făcută la nunta lui George Simion

Gigi Becali este unul dintre cei care vor sponsoriza nunta lui George Simion din 27 august de la Măciuca, el donând brânza pentru evenimentul la care se anunță 10.000 de invitați. Gigi Becali se dovedește a fi, din nou, unul dintre milionarii generoși ai României.

Dar, dacă de cele mai multe ori îi ajută pe cei sărmani, de această dată, latifundiarul din Pipera s-a implicat în sponsorizarea nunții lui George Simion, eveniment care va avea loc pe 27 august, la Măciuca. Iar donația lui este una care să bucure pe cei prezenți, Becali plătind pentru o tonă sau două de brânză.

Ce spune Gigi Becali despre donația făcută la nunta lui George Simion

Gigi Becali a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre sponsorizarea nunții lui George Simion. Mai mult, el a dezvăluit și ce a vorbit cu liderul AUR în momentul în care a decis să îi sponsorizeze nunta.

„Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: „Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, ne-a dezvăluit Gigi Becali.

Motivul pentru care a apelat la ciobanii din zona Sibiului este unul cât se poate de simplu. Becali nu are, la dispoziție, cantitatea necesară de brânză și, în plus, a gustat „marfa” și i-a și plăcut.

„Nu am eu atâta brânză, eu fac doar pentru mine. Este un cioban de la Sibiu care are vreo 5.000 de oi și i-am zis să ducă la nuntă. Nu știu cât, poate o tonă îi ajunge, să vedem câți oameni sunt. Dar câtă brânză are nevoie, o dau eu, cadou de nuntă.

Am mâncat și eu de la ciobanul ăla. El vinde la București, eu mă întâlnesc cu el la Biserică, în fiecare zi. E din familie de ciobani, au acolo… Mi-a adus și mie o dată o putină de brânză și mi-a plăcut. I-am și zis că atunci când am nevoie iau de la el”, a mai precizat finanțatorul FCSB.

Ce sortiment de brânză îi face cadou Becali lui George Simion

Gigi Becali a spus că la nunta lui George Simion va merge brânză veche, deoarece trebuie foarte mult lapte pentru o tonă de brânză proaspătă.

„Brânză veche, clar! Nu poți să faci atât de multă brânză proaspătă. Ca să faci o tonă de brânză proaspătă trebuie să ai 3.000 de kile de lapte. Pentru asta trebuie să mulgi de la 10.000 de oi. De unde atâtea oi? Și dacă ar avea, ar putea să mulgă doar 3.000-4.000 de oi. Va primi brânză tare, va fi din cea veche”, a mai precizat Gigi Becali pentru FANATIK.

Gigi Becali a explicat motivul din spatele gestului său atât de generos și a spus că nu este un efort atât de mare. Latifundiarul a sous că nu știe cât de bun este George Simion, dar măcar este patriot.

„Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Gigi Becali.

George Simion și Ilinca, tot mai aproape de nuntă

George Simion și Ilinca Munteanu se vor căsători pe data de 27 august, în localitatea Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea. Cu ceva timp în urmă, când a anunțat data marelui eveniment, președintele AUR a lansat o invitație către toți românii, pentru a lua parte la nunta sa. În plus, el a cerut chiar ca aceștia să confirme participarea din timp.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a explicat George Simion.
Adauga un comentariu