National

Gigi Becali, reacție dură la ieșirea de la DNA: „Suntem în post, credeți că dracii stau?“

Publicat: 19 nov. 2019

Gigi Becali a fost agresiv în declarații astăzi, la ieșirea de la DNA. Acolo a fost audiat în dosarul nepotului său, Vasile Geambazi. Becali susține că este o „prigoană” de care el se bucură. Pentru că altfel ar înseamn că nu este „demn de Hristos”.

„Noi suntem în post. Credeţi că dracii stau?”, le-a zis Becali jurnaliştilor. „Fericiţi veţi fi când vă vor prigoni pe voi. Asta nu e prigoana? Prigoana apare la familiile creştine. Eu mă bucur, că dacă nu vine prigoana înseamnă că nu sunt demn de Hristos”, a mai spus acesta.

La sosire, întrebat dacă va fi pus sub învinuire în dosarul privind spălarea de bani în legătură cu dosarul în care a fost audiat Vasile Geambazi, Becali a răspuns: „Da, tată”. Întrebat, în continuare, dacă îi e teamă de ce se poate întâmpla cu acest dosar, Gigi Becali a fost ironic: „Mi-e frică foarte tare, tremur de frică. Am spălat bani cu nepotu-meu. S-au dus banii din contul meu în contul lui neportul meu și din contul lui nepotul la mine în cont. Am spălat bani, hai, fix, la revedere”.loading...

Adauga un comentariu