Cancan ultimă oră

Gina Pistol a dezvăluit care este ritualul micuței Josephine: „De ce faci, mami, asta?”

Publicat: 20 apr. 2021

Fiica lui Smiley și a Gine Pistol a împlinit deja o lună și două săptămâni. Micuța Josephine își ține ocupați părinții în permanență și chiar le dă bătăi de cap uneori. Gina Pistol a împărtășit cu fanii de pe Instagram care este momentul cel mai greu atunci când vine vorba de cea mai nou membră a familiei.

Smiley și Gina Pistol și-au împărțit sarcinile când vine vorba de cea mică. Fiecare are rolul lui și se completează reciproc. Gina Pistol a mărturisit în mediul online că își petrece tot timpul alături de cea mică și savurează din plin fiecare moment. Un singur lucru pare să o supere pe vedetă și este vorba despre somnul de prânz. Gina Pistol le-a spus internauților care este ritualul micuței Josephine care îi dă bătăi de cap.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest.

Și parcă are niște piticuți care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? Hai, trezirea!» Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol.

Când își face micuța Josephine „debutul” public

Fanii din mediul online ai proaspeților părinți le urmăresc fiecare mișcare și vor să o vadă și ei pe micuța Josephine. Internauții nu ezită să îi întrebe pe cei doi când vor publica fotografii cu ea. Astfel, Smiley a făcut lumină în acest caz și le-a oferit tuturor răspunsul. Se pare că micuța Josephine va apărea pe rețelele de socializare atunci când își va dori acest lucru. Până atunci, cei doi părinți nu intenționează să facă publice imagini cu ea.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Adauga un comentariu