Cancan

Gina Pistol a recunoscut că este însărcinată. „Noi acum înseamnă trei!”

Publicat: 30 sept. 2020
Gina Pistol și Smiley au recunoscut că vor deveni părinți. S-ar părea că cei doi așteaptă o fetiță

Gina Pistol a recunoscut că este însărcinată. Iubita lui Smiley a făcut în cele din urmă anunțul mult așteptat de toată lumea! Suspiciuni și semne cu privire la sarcină apăruseră încă de acum o lună și nu mai putea ascunde asta.

Nu mai este un secret că Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți. Zvonuri cu privire la sarcină apăruseră încă de acum o lună, însă Speak a fost cel care i-a dat de gol. Așadar, din moment ce deja se știa că este însărcinată, abia acum Gina a confirmat și a postat și imagini emoționante cu burtica de gravidă. Vedeta a ales să facă anunțul printr-un video pe contul de YouTube al iubitului ei, Smiley.

Gina Pistol a recunoscut că este însărcinată

Atât Smiley, cât și iubita lui au recunoscut că și-au dorit să țină sarcina ascunsă măcar în primul trimestru. Și aceasta deoarece este o perioadă foarte delicată pentru viitoarele mămici, în special dacă acestea sunt trecute de o anumită vârstă. Cei doi și-au dorit să fie siguri că lucrurile merg spre bine și că bebelușul se dezvoltă normal înainte de a face marele anunț. Cu toate acestea, anumite persoane din presă au aflat și au răspândit rapid vestea, ceea ce a fost total dezamăgitor pentru cei doi viitori părinți.

„A fost o surpriză cum nu se poate mai frumoasă și am preferat să păstram vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt și că toate lucrurile sunt așa cum trebuie”, a povestit Smiley.

Smiley a mai adăugat că nici măcar familia apropiată nu a știut de sarcină și nu își imaginează cum s-a putut auzi în presă zvonul. Artistul a spus că și-ar fi dorit să dea ei această veste tuturor celor dragi, nu să se afle din presă atunci când încă nu depășiseră perioada critică.

Medicii nu îi dădeau speranțe

Gina Pistol a povestit că a avut anumite probleme de sănătate și medicii nu i-au dat mari speranțe să rămână însărcinată. Însă „uite că Dumnezeu a avut alt plan”. Vedeta a povestit și cum i-a dat vestea cea mare iubitului ei și ce reacție a avut Smiley la aflarea acestei vești.

Se pare că cei doi vor avea o fetiță, deși pentru început Gina a crezut că va fi mămică de băiat. Smiley s-a arătat extrem de încântat de această veste, dar și foarte emoționat de faptul că va fi tată de fată:

„Ești victimă totală. Cred că relația dintre băiat și tată e un pic mai autoritară. Tații de fete practic sunt victime totale. Sper totuși să nu fiu o victimă totală, să pot fi o figură autoritară în viața fiicei mele. E un om pentru care voi face orice”, a povestit Smiley.

Iar acum, din moment ce Gina Pistol a recunoscut că este însărcinată, nu putem decât să-i dorim sarcină ușoară.

Adauga un comentariu