Cancan ultimă oră

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Toate s-au adunat la prezentatoare după naștere: ,,Nu mai rezist!”

Publicat: 16 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când a devenit mamă și totul s-a schimbat pentru ea. Totuși, nu se poate bucura în liniște de tot ce are în acest moment, pentru că problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap.

Gina Pistol, probleme după naștere

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu mai bine de jumătate de an. Viața ei s-a schimbat complet de când fiica sa a apărut și la fel și prioritățile. Prezentatoarea TV petrece mult timp cu micuța și nu ratează niciun moment să îi fie alături, dar se pare că îi este destul de greu să facă față, pentru că are ceva probleme de sănătate.

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare. Celebra iubită a lui Smiley are o comunitate mare de fani, cu care păstrează mereu legătura și cărora le cere părerea ori de câte ori vrea să facă ceva. Este foarte deschisă față de ei și simte nevoia să le ceară ajutorul în cele mai dificile situații și de cele mai multe ori chiar găsești în online răspunsurile la întrebările sale.

La fel a făcut și acum, când a ajuns la capătul puterilor. Gina Pistol a mărturisit că are probleme mari cu cervicala și, cel mai grav, se confruntă cu dureri mari de cap. Prezentatoarea spune că nu doarme într-o poziție și problemele sunt unele care durează deja de ceva timp, dar pur și simplu nu mai poate suporta situația.

”Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

Gina Pistol este foarte obosită și psihic

Gina Pistol mărturisește că este extrem de obosită în ultima perioadă. Pe lângă faptul că nu doarme deloc bine din cauza durerilor, se mai trezește și de multe ori peste noapte pentru a o hrăni pe micuța Josephine. Îi este foarte greu să se trezească, dar nu are de ales, pentru că este foarte atentă la nevoile fiicei sale.

În plus, mărturisește că vremea de afară, frigul și ploaia îi strică foarte rău starea. Trebuie să iasă pentru cumpărături, să meargă la casa ei care este în pregătire și să vadă cum se descurcă muncitorii, dar toate acestea le face cu greu, pentru că este mereu obosită și nu are chef de nimic. Speră că primăvară o va găsi în formă și se va simți mai bine.

Adauga un comentariu