Cancan ultimă oră

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți! Iata ce spun sursele din anturajul celor doi

Publicat: 19 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți Iata ce spun sursele din anturajul celor doi
Gina Pistol pare a avea probleme cu care se confruntă orice viitoare mămică

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți! Site-ul ciao.ro va prezintă detalii, despre rodul uneia dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz, care se va naște… peste șase luni!

Bomba anului vine, în mod aproape neașteptat, de la Smiley și Gina Pistol! Smiley va fi tătic, se pare, peste numai câteva luni, căci jumătatea lui, căreia i-ar fi oferit și inelul de logodnă, îi va dărui, se pare, primul copil!

Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru, sau cel puțin așa susțin sursele apropiate familiei.

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru ciao.ro surse din anturajul celor doi.

Gina Pistol, mai îndrăgostită ca niciodată: “Eu și Andrei ne-am găsit unul pe altul”. Detalii nebănuite despre relația cu Smiley

Gina Pistol și Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, au o relație foarte specială. Cele două vedete se iubesc foarte mult și au constat încă de la început să ce fac foarte fericiți unul pe altul. Deși formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohon, de curând prezentatoarea TV a oferit detalii sincere, despre povestea ei de dragoste cu cântărețul.

Gina Pistol, mai îndrăgostită ca niciodată: “Eu și Andrei ne-am găsit unul pe altul”
Încă de când a debutat relația lor, cu trei ani în urmă, despre Gina Pistol și Smiley au existat numeroase zvonuri. În special dacă cei doi sunt pregătiți sau nu, să fac pasul cel mare și să ajungă la altar. E o ipostază inedită în care mulți dintre fanii lor și-ar dori să îi vadă. Prezentatoarea de la Asia Express, de pe Antena 1, a oferit detalii neștiute despre Smiley. Vedeta a vorbit sincer și cât se poate de deschis și despre ce planuri au, pentru viitor, sau dacă în acestea se regăsesc și copiii sau o viitoare nuntă.

Adauga un comentariu