Sport

Glasgow Rangers, trambulină către Premier League? Anunț îndrăzneț făcut în privința lui Ianis Hagi

Publicat: 01 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Glasgow Rangers trambulină către Premier League Anunț îndrăzneț făcut în privința lui Ianis Hagi

Ianis Hagi (21 de ani) va evolua sub formă de împrumut la Rangers, până la finalul sezonului, iar Dorin Goian spune că este un moment excelent pentru ca mijlocașul român să intre în vizorul echipelor din Premier League. Goian spune că meciurile lui Rangers sunt urmărite în tot Regatul, astfel că scouterii din Premier League ar putea oricând să-l remarce:

„Sper că Ianis a învățat că în campionatele din vest nu te primește nimeni cu flori în vestiar. În orice țară străină, mai sunt încă 24 de băieți care dau totul pentru a intra titulari sâmbătă. Jocul se lasă mai liber în Scoția și va trebui să accepte acest lucru. Au aceeași mentalitate ca în Premier League. Dacă un jucător simulează, când mai pune piciorul pe minge este huiduit de lume. Astea sunt lucruri cu care Ianis se va obișnui. Rangers este un club imens, cu o istorie foarte bogată, cu niște suporteri superbi.

Dacă va avea un randament bun, ne putem gândi că e un nou început pentru el. Apoi ar putea, de ce nu, să joace pentru o echipă din Premier League. Stim cu toții că Rangers este foarte urmărită. Rețeaua de televiziune Sky transmite toate meciurile din UK, iar foarte multă lume urmărește meciurile echipei Rangers”, a spus Dorin Goian.

Cifrele lui Ianis Hagi la Genk

19 meciuri are Ianis Hagi în tricoul celor de la Genk, în toate competițiile, reușind să marcheze 3 goluri și să le ofere colegilor 4 pase decisive.
Ianis Hagi mai are contract cu Genk până în 2024.
Genk a plătit 4 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, în vara anului trecut.

Adauga un comentariu