Magazin

Gloria Agency îți garantează cel mai bun job de model de videochat. Visul tău e misiunea noastră!

Publicat: 20 sept. 2021

Videochatul în București poate fi o șansă excepțională pentru tine. Dacă ești cu adevărat motivată și serioasă, jobul de model îți schimbă viața într-un mod spectaculos. Contează însă enorm unde anume alegi să lucrezi.

Cu alte cuvinte, e esențial să optezi pentru studioul potrivit. Da, știm, uneori poate fi confuz pentru tine să alegi dintre zeci reclame la videochat care îți apar pe telefon. Mai ales când nu ai experiență în domeniu.

De asta e bine să analizezi un pic ofertele astea. Mai ales că multe sunt bombastice, cu niște promisiuni exagerate.

Noi suntem Gloria Agency, una dintre cele mai mari companii de videochat din București. Sfatul pe care ți-l dăm e să mergi la măcar 2-3 interviuri înainte de alegerea finală. Hai să-ți explicăm de ce merită!

Alege ce e mai bun pentru tine

Gloria Agency face performanță de peste 16 ani în industria asta. Am lucrat cu mii de modele de-a lungul timpului. Cele mai multe dintre ele erau fete la primul job, care au crescut profesional cu noi. Chiar ne mândrim mult cu lucrul ăsta.

Suntem în topul acestei industrii și de asta te invităm să vezi ce avem noi de oferit față de alții. Comparațiile ne avantajează și așa te vei convinge că suntem cea mai bună opțiune pentru tine. Suntem sigur de asta!

Permite-ne să-ți dăm câteva argumente în acest sens. În primele tale 3 luni la Gloria Agency, îți dăm un comision de 65%. Sau, dacă îți convine mai mult, 12.000 lei, venit garantat. Chiar și după aceste 3 luni poți ajunge la comisionul de 65% dacă investești energie și seriozitate în ceea ce faci.

Aici ai chiar șansa să câștigi în plus. Recomandând alte modele, primești un bonus între 300 dolari și 500 dolari. Iar pentru că odihna ta contează la fel de mult ca munca, îți acordăm și un bonus de concediu, în limita a 3 concedii pe an.

După cum vezi, oferta financiară pe care ți-o facem este cu adevărat una consistentă. Evident, toate plățile sunt transparente, verificabile. Pentru că respectăm toate obligațiile financiare și legale. În felul ăsta, te poți convinge că îți oferim un job 100% ok din toate punctele de vedere.

Oferta financiară avantajoasă este doar primul pas spre succes. Ca să ajungi la comisioane mari, la încasări de top, te ajutăm cu o echipă completă de profesioniste în videochat.

O echipă exclusiv feminină îți oferă training, consiliere psihologică, cursuri de dezvoltare personală. De asta, cu mâna pe inimă, credem că suntem cea mai bună alegere pentru tine.

Investim continuu în succesul tău

La Gloria Agency, mergem însă și mai departe pentru reușita ta. Am amenajat într-un mod spectaculos sediile noastre, pentru ca tu să lucrezi în condiții premium. Camerele și spațiile de relaxare arată într-un mare fel. Pentru ca tu să ai un mood cât mai bun la program. Plus că, fiind în inima Bucureștiului, ai acces rapid la o mulțime de magazine și linii de transport.

Investim constant în designul interior al spațiilor unde lucrezi, cumpărăm camere video și alte echipamente performante pentru ca tu să arăți spectaculos online. De asemenea, îți oferim consultanță profesionistă cu privire la ținute, makeup, hairstyling.

Pe lângă aceste servicii, îți dăm și posibilitatea să mergi cu noi la marile evenimente internaționale din domeniul videochatului. Așa ai șansa să vezi Statele Unite, Portugalia și alte țări minunate, să iei contact cu celelalte mari vedete din această industrie.

Toate astea se întâmplă într-un mediu în care ești respectată și apreciată așa cum trebuie. Suntem mereu lângă tine, ne dorim mult să fii cât mai relaxată și mulțumită la job. Fiindcă așa ne place să ne simțim și noi la muncă.

Acestea sunt alte motive importante pentru care credem că merită să ne alegi. Dacă îți place oferta Gloria Agency și, de asemenea, spiritul nostru, te invităm cu drag la interviu. Compară-ne cu celelalte studiouri din București, vezi dacă suntem alegerea potrivită.

Noi suntem siguri că da și că vom colabora bine mult timp de acum încolo. Hai să facem un prim pas și să ne cunoaștem mai bine! Dacă ai peste 18 ani, ești o fată îngrijită și știi destul de bine engleza, sun-o acum pe Adina, HR Manager, la telefon: 0729 330 330!

Te așteptăm cu o cafea bună la Gloria Agency!

Adauga un comentariu