Cancan ultimă oră

„Gogoașă” din „Trăsniți în NATO”, recunoscut de oameni la noul loc de muncă. S-a retras din lumina reflectoarelor

Publicat: 11 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gogoașă din Trăsniți în NATO recunoscut de oameni la noul loc de muncă. S-a retras din lumina reflectoarelor
„Gogoașă” din „Trăsniți în NATO”, recunoscut de oameni la noul loc de muncă. S-a retras din lumina reflectoarelor

De o bună perioadă, Constantin Zmafirescu s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupă cu totul altceva. Actorul spune că, inițial, a fost ceva temporar, dar a conștientizat că nu are de ce să renunțe la a fi șofer de taxi.

„Gogoașă” din „Trăsniți în NATO” spune că și-a dorit ca pentru o perioadă să nu mai fie în lumina reflectoarelor, mai ales că a trecut prin momente cumplite, din cauza problemelor de sănătate. Constantin Zamfirescu spune că nu a fost greu să se decidă să se repofileze, asta pentru că în prezent face curse de ride sharing.

„Gogoașă” din „Trăsniți în NATO”, recunoscut de oameni la noul loc de muncă

Constantin Zamfirescu spune că de o bună perioadă, este șofer de taxi și face ceea ce îi place. Actorul a povestit că este recunoscut de oameni, iar acest lucru a făcut mai ușoară adaptarea la noul job. Mai în glumă, mai în serios, „Gogoașă” a mai povestit că trebuia să facă ceva pentru a câștiga bani, iar varianta de ride sharing i s-a părut cea mai bună idee.

„Sunt la lucru, cu centura pe mine, sunt la volan (…) Majoritatea mă recunosc, nu sunt toți cei care s-au uitat la televizor, sunt și oameni care aveau activități nocturne și trebuiau să se odihnească sau tineretul care a fost cu școala, dar majoritatea sunt oameni care s-au uitat la serial, care mă recunosc, care vorbesc cu mine. Este una dintre bucuriile pe care le am făcând această meserie, pentru că îmi place să conduc, pentru că am nevoie de bani, cine nu are nevoie de bani? Și pentru că am ocazia să îmi întâlnesc publicul pe care nu l-am întâlnit în cei 25 de ani de televiziune”, a declarat Constantin Zamfirescu, la Știrile Antena Stars.

Actorului îi place ceea ce face

Constantin Zamfirescu spune că, inițial, și-a propus să fie șofer de taxi pentru o scurtă perioadă, câteva luni, asta până când va putea să revină la prima lui pasiune, lumea teatrului, doar că, actorul spune că nu a apărut nimic care să îi atragă atenția, așa că, a rămas la ride sharing.

„Dacă ceea ce faci îți place, nu vei munci nici măcar o oră în viață. Lucrez și dimineața, și seara, mai ales seara lucrez, pentru că drumurile sunt goale (…) A fost o chestie temporară, dar știți cum e. Lucrurile temporare sunt definitive sau pot rămâne definitive. Am zis că pentru moment, până voi găsi un teatru cu care să colaborez, am zis să fac bani făcând ceea ce știu, printre multe altele pe care știu să le fac”, a mai spus actorul.

Adauga un comentariu