Sport

Gol George Pușcaș! Atacantul român a marcat pentru Reading, după 11 meciuri de secetă

Publicat: 24 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gol George Pușcaș Atacantul român a marcat pentru Reading după 11 meciuri de secetă

George Pușcaș (23 de ani) a reușit, în sfârșit, să înscrie pentru echipa sa de club, Reading. Românul a regăsit drumul spre gol în meciul cu QPR, scor 2-2, din etapa a 13-a în Championship. Pușcaș a fost titular, iar la doar două minute după ce QPR a deschis scorul, acesta a reușit să egaleze, în minutul 31. Ejaria i-a oferit o pasă filtrantă excelentă, iar Pușcaș a trimis simplu, pe lângă portar, după o cursă de câțiva metri. Înainte de acest gol, Pușcaș trecea printr-o perioadă foarte proastă la Reading. Atacantul nu mai marcase în ultimele unsprezece partide pentru „roiali”.

A fost lăudat de noul antrenor al lui Reading

George Pușcaș are un nou antrenor la Reading după îndepărtarea lui Jose Gomes. Este vorba de Mark Bowen, care a vorbit și despre George Pușcaș, căruia i-a trasat și un obiectiv, 15-20 de goluri pe sezon. „Este un golgheter și a marcat din nou pentru țara lui împotriva Insulelor Feroe, așa că asta îi va face bine. Ca echipă și ca grup, trebuie să încercăm să-i oferim orice ocazie de a scoate ce este mai bun din el și să creăm mai multe șanse pentru el dacă putem.
El ajunge în poziția potrivită și știu că este un clișeu vechi, dar dacă ajungi în acele poziții și ai acele șanse, atunci golurile vor începe să vină de la el. Odată ce începe să marcheze, nu există niciun motiv pentru care să nu fie un om de 15-20 de reușite pe sezon”, a declarat tehnicianul, potrivit bracknellnews.co.uk

Adauga un comentariu